ar-kreditkortet-bara-ett-kreditkort.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Är kreditkortet bara ett kreditkort?

Över 70 % av jordens yta är täckt av en sammanhängande saltvattensmassa som vi kallar för hav. Kanske inte lika stort i kvadratkilometer, men det finns ett hav till - ett hav av kreditkort. Många svenskar tror att ett kreditkort bara är ett kreditkort, när det i själva verket finns en mängd olika kort att välja mellan och som omfattar helt olika typer av behov. Några passar bäst när du ska göra större inköp, andra är bra när du ska ut och resa och så finns det en tredje typ av kort med fina bonus- och belöningsprogram. Möjligheterna med kreditkort är helt enkelt fler än du tror. Men varför välja, när du kan få allt på ett och samma kreditkort från re:member?

Du som ska ut och resa

Det är många saker som kan sätta bromsar i hjulet för semesterglädjen, men ett re:member kreditkort kan göra saker och ting lite enklare. Betalar du resan till 100% med kreditkortet kan du både spara pengar och försäkra dig om en kompletterande reseförsäkring och ett avbeställningsskydd. Hurdå? Svaret är enkelt.

Du behöver inte lägga pengar på dyra reseförsäkringar eftersom en kompletterande resefösäkring redan gäller när du betalar mer än 50 % av resans pris med ditt re:member-kort. 

Inget annat kort är mer accepterat

re:member kreditkort kan användas över hela världen, vare sig det gäller för inköp eller för att ta ut kontanter i bankomater eller på banker. Många undrar också om de ska välja att betala i lokal valuta eller i svenska kronor. Ofta tror man att det självklara valet är svenska kronor men sanningen är att det oftast blir billigare att betala i den lokala valutan för att undvika ogynnsamma växelkurser. På många orter har butiker och restauranger egna växelkurser, vilka oftast är mycket dyrare än de växelkurser som Mastercard och Visa erbjuder.  

Du som ska göra stora inköp

Kanske vill du fräscha upp ditt hem genom att ersätta den trötta soffan med en helt ny. Stora inköp kostar oftast en hel del. Då kan ett kreditkort vara ett bra betalningsalternativ om du önskar köpa varan nu och och dela upp betalningen över tiden, istället för att betala hela summan på en gång. Läs gärna mer under delbetalning.

Med re:member kreditkort kan du få upp till 100 000 kronor i kreditgräns, upp till åtta veckors räntefri betalning och betalar 0 kronor i årsavgift.

Ansök om kreditkortet här

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.