re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Forma ditt eget kreditkort

Många kreditkortsutgivare erbjuder olika förmåner för att locka fler kunder - men utnyttjar du inte förmånerna så innebär de oftast en extra avgift. Med ett kreditkort från re:member kan du på egen hand bestämma hur och när du vill använda kortet. re:member ger dig möjligheten att vara med och forma just ditt kort.

Ditt liv - dina villkor

Med vårt populäraste kreditkort re:member flex  betalar du ingen årsavgift och du kan välja bland tolv olika försäkringar som kostar 70 kr/styck och år. Reser du mycket kan exempelvis Avbeställningsskydd vara tryggt att ha. En annan intressant försäkring är Prisgaranti, som innebär att om du köper en vara till ordinarie pris och betalar med ditt re:member kreditkort och inom 90 dagar hittar en identisk vara till ett lägre ordinariepris så får du ersättning för mellanskillnaden. På så sätt vet du att du alltid garanteras lägsta pris.

Går du mycket på konserter, teater, mässor eller kanske idrottsevenemang? Då kan försäkringen Evenemangsskydd vara ett smart val. Den innebär att om du har betalat en teaterbiljett, biljett till mässa, konsert eller idrottsevenemang med ditt re:member kreditkort och p.g.a olycka eller sjukdom tvingas avbeställa dina biljetter, kan få ersättning för dina avbeställningskostnader.

Trygghet i vardagen

En annan service som de flesta av oss behöver tillgång till är Nyckelservice. Att tappa nycklarna är såklart inte bara frustrerande utan kan också bli väldigt dyrt. Om du på grund av rån eller en annan plötslig oförutsedd och ofrivillig händelse förlorar dina nycklar till din permanenta bostad så kan du få du ersättning för de faktiska kostnaderna för låsöppningen och ersättning för ett nytt lås om det också måste bytas. Du kan också få ersättning för eventuell omkodning av nycklar samt nya nycklar.

Via Mina Sidor kan du enkelt lägga till eller ändra försäkringar. Läs mer om våra försäkringar här

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.