anvand-kreditkortet-som-bensinkort.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Använd kreditkortet som bensinkort

Om du kör mycket bil, kan det vara en bra idé att ha ett bensinkort, som ger dig medlemsförmåner och bra priser på drivmedel. De flesta bensinbolagen erbjuder särskilda bensinkort som kan användas på deras egna stationer. Men Sverige är ett långt land och vi är nog många som kan känna igen oss i känslan av att åka mil efter mil, utan att ”rätt” bensinstation dyker upp.

Att ha ett kreditkort från re:member är därför en bättre lösning för många som rör sig ute på vägarna. Här får du veta mer om fördelarna med att använda kreditkortet som bensinkort.

Vad är ett bensinkort?

Ett bensinkort är ett betal- eller kreditkort som du använder för att tanka och köpa andra tillbehör och produkter på en bensinstation.

Vilka fördelar har ett bensinkort?

Ett bensinkort gör det enkelt för dig att hålla koll på vilka utgifter du lägger på bilen, eftersom alla köp samlas på ett och samma ställe. Om du har ett bensinkort, får du dessutom ofta bonusar och andra förmåner, som till exempel rabatt på drivmedel.

re:member har ett samarbete med Preem, vilket innebär att du som betalar med ditt re:member kreditkort får 15 öre per liter i rabatt när du tankar på Preems alla bemannade stationer.

Hur gör jag för att ta del av rabatten?

För att ta del av rabatten på 15 öre per liter behöver du bara använda ditt re:member kreditkort när du tankar. Rabatten är knuten direkt till kortet och kommer därför inte synas vid själva tankningen, utan bli synlig först när du får hem din månadsfaktura.

Kan jag använda rabatt på bensin när jag tankar utomlands?

Rabatten gäller på alla bemannade Preem-stationer, så länge du använder ditt re:member kreditkort för att göra betalningen.

Gäller rabatten på obemannade stationer?

Nej, rabatten gäller endast på Preems bemannade stationer. De bemannade Preemstationerna hittar du på www.preem.se

Kreditkort från re:member som bensinkort

Med ett kreditkort från re:member får du alltid 15 öre rabatt per liter när du tankar bilen på bemannade Preem-stationer. Du behöver inte aktivera någonting och inte heller betala något extra för att få tillgång till rabatten – allt som krävs är att du betalar ditt köp med kreditkortet. Smidigt och enkelt för dig som kör mycket bil.

Om du inte redan har ett kreditkort hos re:member kan du enkelt ansöka om ett här!

re:member more: Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Kreditränta f.n. 18,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 19,32 % och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 932 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 828 kr) med årsavgift. Beloppen är uträknade utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjats utan avgift för kontantuttag.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 150 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tills vidare och ångerrätt gäller.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.