dina-formaner.jpg

re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Förmåner med re:member kreditkort

Ingen årsavgift, räntefri delbetalning, rabatt i över 300 webbutiker – fördelarna med att välja kreditkortet re:member flex är många. 

betala-rakningarna-med-kreditkortet.jpg

Betala dina räkningar med kreditkort

I USA är det vanligt att man betalar sina räkningar och fakturor med sitt kreditkort. Något som nu också har börjat bli allt vanligare även i Sverige.

remember-flex-olika-forsakringar.jpg

Försäkringar för re:member flex

Med kreditkortet re:member flex får du automatiskt en kompletterande reseförsäkring när du betalar mer än 50 % av resan med kortet. Vill du gardera dig extra kan du även köpa till vårt Trygghetspaket där vi samlat våra mest populära försäkringar. 

Skäggig man i bil. Res tryggt med ett kreditkort från re:member.

Res tryggt med kreditkort

Oavsett om du tänkte resa till en annan världsdel eller kanske bara ta en weekend i någon av Europas huvudstäder är det alltid smart att betala med ett kreditkort.

Fördelar med re:member

Ingen årsavgift, cash-back på alla inköp, räntefri delbetalning – fördelarna med att välja ett kreditkort från re:member är många. Men vi har alla olika behov. Vilket kort passar dig bäst?

Rabatt i över 300 webbutiker

Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker. När butikerna har egna kampanjer får du även rabatt på rabatten! 

re:member delbetalning

Vi erbjuder förmånlig finansiering med räntefri delbetalning tillsammans med ett antal olika butiker, kliniker, tjänsteföretag och webbutiker. Att handla med delbetalning innebär att du kan dela upp kostnaden av ett köp under en längre eller kortare period.