foto.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Här är julklappen till den som har allt

Ska du köpa julklapp till någon som inte behöver varken strumpor eller slips? En fotokalender är en utmärkt julklapp till alla, inte minst till den som redan "har allt". En fotokalender är inte bara praktisk, här kan man presentera årets höjdpunkter i bild. Här ger re:member dig de bästa tipsen på hur du kan skapa en personlig fotokalender.

– Fotokalendern har varit en bästsäljare under julklappshandeln i många år, säger Inger Lise Vereide, marknadschef hos Japan Photo.

– Det är ett utmärkt sätt att visa upp minnesvärda ögonblick från det gångna året. Det blir en väldigt personlig present – den perfekta julklappen till den som "har allt", säger hon.

Bättre översikt i vardagen

En användarvänlig och dekorativ fotokalender är ett säkert julklappstips.

– Det vi säljer mest av är vår 13-sidors årskalender i A4-format, berättar Inger Lise, och tillägger att det finns många olika kalendrar att välja mellan, bland annat bordskalendrar och aktivitetskalendrar.

Exempelvis en tremånaderskalender är perfekt när det handlar om att hålla koll på planer och möten.

För familjer där allt går i turbohastighet kan en planeringstavla vara till stor hjälp för att organisera veckans alla dagar. Du kan välja mellan olika designförslag och lägga in en bild för varje familjemedlem. Planeringstavlans yta är gjord av 4 mm akrylglas som det är enkelt att skriva på och torka av.

– Detta är en utmärkt presentidè till alla familjer där mamma och pappa är trötta på att alltid vara de som håller reda på allting. Med hjälp av planeringstavlan kan du samla alla aktiviteter på ett och samma ställe och det skadar inte att den samtidigt har en snygg design, säger Inger-Lise.

Du står för designen

Har du panoramabilder eller ett bildkollage som du vill visa har Japan Photo i år tagit fram en kalender i XXL-storlek för stora panoramabilder. Det breda formatet gör att du får med hela panoramat hos bilder av soluppgångar, horisonter, stränder och majestätiska fjällkedjor.

Det gemensamma för alla formaten är att det är du som står för designen. Du lägger in de bilder du vill ha och kan skriva dina egna texter. Du väljer om bilderna ska tala för sig själva eller om du vill använda tematiska bakgrunder och designinslag. Du kan välja startmånad för flera av formaten.

Fotokalender till alla

En bildkalender är en utmärkt present till familjemedlemmar. Lita på att era mor- och farföräldrar kommer att uppskatta en årskalender med bilder av barnbarnen eller att hela familjen blir förtjusta över de fina bilderna på allas favorithusdjur. Men det finns även andra möjligheter.

Varför inte en enkel årskalender till kollegorna? Eller en snygg bordskalender till vännerna med markerat datum för nästa års planerade kompisträff.

Använd gärna ögonblicksbilder

Det är du som väljer vilka bilder du vill använda. Det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna.

– Många tänker kanske att de inte har några passande bilder som de kan använda. Men en bild behöver inte se ut som ett klassiskt foto taget av en professionell fotograf, säger Inger Lise.

– De mest levande bilderna är dem du själv tar av ögonblick som blir till minnen för livet. Använd gärna bilder där du fångat ögonblicket med din mobiltelefon eller kanske en semesterbild, det är du som väljer, säger hon.

Om du vill kan du förstås också ta bilder särskilt avsedda för kalendern. Detta behöver inte vara komplicerat. Till exempel kan alla familjemedlemmar bidra med sin egen selfie, eller också kan ni ta bilder av populära motiv från hemstaden eller av platser som betyder mycket för er.

Beställ bildkalendern på nätet

Köper du bildkalendern på nätet slipper du mycket av julstressen i butikerna. Du kan sitta hemma i lugn och ro framför din egen dator och sätta ihop korten med de bilder och den design du önskar.

Tänk på att det är smart att betala med kreditkort när du handlar på nätet. Med kreditkortet re:member flex betalar du ingen årsavgift, du får 8 veckors räntefri kredit och kreditgränsen är upp till 100 000 kronor. Detta gör att kortet erbjuder en av marknadens högsta kreditgränser, för både små och stora köp.

Klicka här för att ansöka om flex kreditkort från re:member

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.