kurser-fridtid-kreditkort.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Kurser – tips på saker som gör din fritid roligare

En rolig fritid är ingen självklarhet. Många gånger så står vi där med en lång och härlig period av ledighet utan att veta vad vi ska göra med tiden. Det gäller även kortare lediga perioder, som exempelvis efter jobbet eller under helgen. Ett bra sätt göra fritiden roligare är genom att ta kurser. Kostnaden för att ta kurser är olika, beroende på vad det är för typ av kurs och hur länge den håller på. Ett enkelt sätt att betala kurser är genom att använda ett av våra kreditkort. Med kortet kan du betala direkt eller dela upp betalningen i flera delar.

Lär dig att dansa

Att dansa är kul, oavsett om du har dans som intresse eller bara gillar att röra på dig. Det finns flera olika dansstilar och flera olika kurser att välja mellan om du vill lära dig att dansa. Danser som samba, bugg och tango är roliga att prova på oavsett vilken ålder du har. Det är dessutom ett kul sätt att träffa och lära känna nya människor.

Lär dig måla

Om du hellre vill spendera din tid med något som är lite lugnare så kan målning vara något för dig. Även här så finns det olika typer av kurser helt enkelt eftersom det finns många olika sätt att måla. Oljemålning, akryl och akvarell är vanliga målningssätt som du kan lära dig mer om. Om du sedan vill måla landskap, porträtt eller abstrakta verk är helt upp till dig. Låt din kreativitet flöda och se vart penseln tar dig.

Lär dig måla

Lär dig laga mat ännu bättre

Matlagning är något som de flesta av oss måste göra i olika former men som en del av oss sällan tar sig tiden att verkligen förbättra. Att ta kurser i matlagning är något som du kan gynnas av oavsett ålder. Kurserna som du kan hitta här kan antingen vara generella eller inriktade på något speciellt som till exempel vegetarisk mat, fisk och skaldjur eller hur du tillagar såser på bästa sätt. Det går med andra ord att hitta en bra kurs oavsett vad det är för typ av mat du tycker om att äta.

Lär dig ett språk

Att lära sig nya språk är inte bara en rolig fritidsaktivitet, det kan även öppna upp portarna för att kunna kommunicera med en helt ny värld och kultur. De flesta kurser tar du tillsammans med andra likasinnade som också vill lära sig det nya språket. Ett tips är att resa till landet för att kunna öva sina nya kunskaper på plats. När du dessutom hör språket talas blir det lättare för dig att lära dig.

Lär dig att ta bättre bilder

Att fota är en konst med både tekniska och kreativa drag, precis som målning. Genom kameran kan du skapa och föreviga magiska ögonblick, både från det vardagliga livet och alla dina resor till de mer formella tillfällena som exempelvis bröllop och jubileum. På sidor som kurser.se kan du leta efter kurser som passar just dig och dina intressen.

Du kan alltid läsa mer om kreditkort här på hemsidan.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.