bygg-hemmaspa.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Skapa ett hemmaspa

Om vi säger spa, vad tänker du på då? Dämpad musik, eteriska oljor, ångduschar och vita morgonrockar kanske? Det är inte så konstigt. Själva spa-begreppet har blivit en generell beteckning på allt som har med njutning och avkoppling att göra och det är ju egentligen helt rätt. Men kanske du också tänker på höga priser, exklusiva omgivningar och dyra hotell? Inte heller det är så konstigt. Men du kan lika gärna tänka på ditt eget hem! Du kan bygga ett fullt funktionellt hemmaspa utan stora och komplicerade ingrepp.

Hemmaspa behöver inte vara komplicerat

Du behöver faktiskt inte ett stort, inbyggt badkar med träplank runt, en porlande bäck som rinner genom huset eller handfat i marmor för att du ska få den rätta känslan av lyx i ditt eget hem när du skapar ett hemmaspa. Om du vill slå på stort så kan du förstås välja att göra detta, men kom ihåg att väldigt mycket kan göras även med ganska enkla metoder som inte kostar skjortan! Ett bra exempel på hur du kan få tillgång till den rätta hemmaspa-upplevelsen utan stora, dyra investeringar är att tänka utanför boxen när det gäller något så pass enkelt som dörrar. Vi här i Sverige vill gärna ha dörrar eftersom det är en slags garanti för den privata sfären som vi så gärna värnar om, men tänk om du skulle hoppa över några av dessa detaljer, till exempel när det gäller duschen, och istället låta hela badrummet bestå av en enda öppen yta? Du kan till exempel använda dig av byggstenar av glas för att bygga enkla halvväggar och avskärmningar och på så vis få in såväl luft som ljus på köpet.

Har du ett sug efter en lyxig atmosfär? Läs om hur du lägger golvvärme i badrummet här.

En mängd lösningar för hemmaspa

Ett annat smart sätt att utforma hemmaspaet på är att tänka helt omvänt och dela upp rummet ännu mer. Tänk dig till exempel en öppen yta med väggar i glas. Du kan sedan sätta in en bastu-inspirerad träbänk på lagom avstånd från duschen och vips har du en ny avdelning i ditt spa. Bara en sådan enkel sak kan skapa mer ro, ge mer ljus vilket kan öka känslan av välbefinnande ytterligare. Om du vill gå ett steg längre och investera lite mer kan du välja att sätta in ett spabadkar som rummets mittpunkt. En klassisk badtunna brukar vanligen placeras utomhus, men passar faktiskt oväntat bra även inomhus! Snygga skulpturer med inspiration från till exempel Asien i kombination med en spännande belysning eller bara levande ljus kommer garanterat ge dig en badrumsupplevelse utöver det vanliga.

Ska du renovera badrummet själv? Läs denna stora guide till renovering av badrum.

Förverkliga drömmen om hemmaspa

Det krävs ofta inte mycket för att tankarna ska vandra iväg till den där härliga, exklusiva och eftertraktade spa-känslan som går att få även i ditt hem. Precis som med det mesta här i livet hänger det på detaljerna. Med ett kreditkort från re:member har du nu möjlighet att förverkliga några av dina vardagsvisioner, till exempel ett hemmaspa.

Med re:member flex kreditkort kan du få upp till 100 000 kronor i kredit, och upp till 8 veckors räntefri kredit utan någon årsavgift. Om du skulle hitta ett bra erbjudande kan det löna sig att slå till och sedan betala tillbaka när det passar dig. Om du inte har ett kreditkort från re:member kan du ansöka om ett kreditkort här.

Lycka till med ditt hemmaspa-projekt!

 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.