fototapet-vardagsrum.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Tapeter i vardagsrummet: Välj ett foto av dig själv!

Släpp fram din personlighet och visa dina intressen. Ta ditt vardagsrum till nya höjder med en unik fototapet!

Vardagsrummet ska vara en plats där du kan umgås med vänner, slappna av och bara vara dig själv. Så varför har så många av oss så opersonliga vardagsrum? Vita väggar kanske ser bra ut i bostadsannonser, men i ditt eget vardagsrum är det viktigaste trots allt att du själv trivs. Med en fototapet kan du skapa bra förutsättningar för det.

Tapeter i vardagsrum: Lyft fram dina intressen 

Med dagens stora utbud av fototapeter finns det något för alla. En idé kan ju vara att visa upp dina intressen via en fototapet? Om du gillar att fiska, varför inte ha en häftig bild från en fors med hoppande laxar? Eller om du gillar film, varför inte göra din vägg till en scen ur din favoritfilm?

Även om det kallas fototapet behöver du inte sätta upp ett renodlat foto på din vägg. Det finns också många olika mönster att välja mellan.

Även ett mönster kan ge uttryck för ditt intresse. För den som är intresserad av fiske kanske det passar med små fiskar medan filmentusiasten förmodligen fördrar tapeter med stiliserade filmrullar och 3D-glasögon.

Läs också om våra bästa tips på tapeter i sovrum här.

Samtalsöppnare

I vardagsrummet vill man gärna ha sina nära och kära och då kan fototapeten också fylla en kul funktion som samtalsöppnare.

Eftersom alla världens kartor är digitaliserade går det snabbt och enkelt att både hitta och välja motiv från sin närmaste omgivning. Men samtalsöppnare kan ju förstås vara mycket mer än kartor. För den friluftsintresserade kan ett panorama över till exempel ett bergsmassiv vara kul att visa upp, särskilt om han eller hon har vandrat i den terrängen.

Hemlängtan

Att tapetsera upp en miljö på vardagsrumsväggen som känns trygg och varm kan vara ett annat sätt att få miljön att kännas mer personlig.

Om du till exempel bor utomlands och känner hemlängtan kan man ha en bild på sin hemstad eller varför inte ett eget fotografi från barndomens sommarparadis!

Läs också om våra tips på tapet i barnrum här.

Förvandla väggens struktur

En fototapet kan också vara ett enkelt sätt att förändra hela väggens struktur. I stället för att riva gipsväggar och skrapa bort färg kan du enkelt sätta upp en tapet med precis den struktur du önskar. Drömmer du om en naken tegelvägg à la en studiolägenhet i New York eller vill du uppleva litet av atmosfären i en fjällstuga och klä vardagsrumsväggen med ett trästrukturmotiv?

Vilka intressen och önskemål du än har så finns det alltid en fototapet som kan göra just ditt vardagsrum till något alldeles extra. Våga göra något riktigt unikt. Det ger härliga samtal med dina gäster och ett vardagsrum där du kan vara dig själv.

Få rabatt på tapeter till vardagsrum med re:member reward

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 250 webbutiker, bland annat Beijer Bygg eller VidaXL som har massvis med fina fototapeter. 

Att handla med re:member reward är hur enkelt som helst:

  • Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök. Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.

  • Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:memberkort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura. Det kostar aldrig något extra att handla via re:member reward.

  • Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:memberkort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.