are-har-nagat-for-alla.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Åre har aktiviteter för alla

Åre fjällby erbjuder en unik miljö där storstad möter charmigt vildmarksliv. Kombinationen nervkittlande utförsåkning i snötäckta landskap, nöje och underhållning av högsta klass lockar årligen besökare från hela världen. Åre är nämligen så mycket mer än bara skidåkning. Oavsett om du åker hit på egen hand, med kompisar eller kanske tar med hela släkten kan du se och uppleva äventyr du tidigare bara vågat drömma om.

Aktiviteter i Åre: Äventyrsbana och skotersafari

Camp Åre erbjuder något för alla åldrar och utbudet består av både heldagsaktiviteter och kortare utflykter. För dig som törstar efter en ordentlig adrenalinkick och inte är rädd för höga höjder är Zipline ett självklart val. Här sitter du fastspänd i en linbana 60 meter över marken och susar fram i hög hastighet med fantastisk utsikt över raviner, berg och trädtoppar. Längsta sträckan är 350 meter men du som reser med barn kan givetvis låta de små njuta av en lite lugnare variant av den spännande linbanan.

Du som föredrar att uppleva naturen från marken kan njuta av Åres underbara vyer via en skotersafari. Här åker ni iväg med varsin skoter över Renfjället, Fröå och Hållfjället. Känn snön vina kring fötterna och beskåda de vackra fjällen på riktigt nära håll. Stanna för en kaffe i den glittrande solen eller bli ett med skotern hela dagen – det är helt och hållet upp till er.

Behåll skotern tills mörkret knackar på och upplev den svenska natten på bästa sätt – med norrsken. Camp Åre erbjuder åkturer upp på fjällets topp där ni har som störst chans att beskåda det vackra gröna norrskenet. Avsluta äventyret med förfriskningar och god mat på någon av Åres många kända krogar och ni har fått en helkväll ni sent kommer glömma.

Läs även om fler aktiviteter att göra i Åre här.

Skidor eller snowboard – var ska du åka?

Är du rutinerad skidåkare sen barnsben eller nybörjare i allt som kallas vintersport? Oavsett vilka kunskaper du har kan du hitta backar i Åre som passar dig. Duved är den lite lugnare orten där du möts av pudersnö i mängder och härliga carvingbackar för alla åkstilar. Åre by erbjuder toppmodern skidåkning med backar och hopp som passar både slalomåkare och snowboardproffs. Båda orterna erbjuder backar i olika svårighetsgrader för både barn och vuxna.

God mat i Åre för alla smaker

För att hålla humöret uppe hela dagen i backen behövs god mat och dryck av högsta kvalité. Avnjut en god lunch bestående av egenrostat kaffe och ekologiskt fikabröd på Åre Kafferosteri vid Kabinbanan eller gå loss på Café Torgets generösa buffé med smörgåsar, värmande soppa och kaffe. När det sedan är dags för middag rekommenderas Werséns Brasserie & Bar, med smaker från de jämtländska skogarna till det franska och italienska delikatessköket, och Thyras Matsal på Tott Hotell, där du får rätter från hela världen – alltid med svenska råvaror i fokus.

Boka enkelt din resa till Åre med ditt re:member flex kreditkort och få en kompletterande rese- och avbeställningsförsäkring på köpet. Med re:member reward får du dessutom rabatt på många av dina onlineköp i samband med resan. Du som har re:member flex kan få din kompletterande reseförsäkring inkluderad direkt när du betalar mer än 50 % av resan med kortet. Om du inte redan har ett kreditkort från re:member kan du ansöka om ett här.

Ansök om kreditkort

 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.