billiga-resmal.jpg
Delbetala med kortet

Logga in på Mina Sidor för att lägga upp en räntefri delbetalning. 

Läs mer

Billiga resmål – så får du ut mest av reskassan

När regnet vräker ner och dagarna känns korta och mörka är det inte konstigt att du kommer på dig själv med att drömma dig bort till andra länder. Att ha en skön semestervecka inbokad under vintern är oftast en räddare i nöden under de gråa dagarna eftersom det ger dig något att se fram emot.

En vecka med sol kan ge dig den där extra energikicken som du behöver för att klara av resten av vintern. Du kommer hem med solkysst hy, utvilad och redo att återgå till jobbet med ett leende på läpparna. För att din semester ska gå så smidigt som möjligt finns det många bra tips och råd du kan använda dig av. Det handlar exempelvis om hur du hittar billiga resmål och framförallt hur du får ut så mycket som möjligt av din reskassa.

Boka resor på ett smart sätt

För att kunna få ut så mycket som möjligt från din semester så gäller det att använda reskassan på ett smart sätt. Du får en bra start genom att se till att du bokar en bra och billig resa redan från början. Ett tips är att använda sig av Googles egna flygresesökare, Google Flights. Där får du upp flera valmöjligheter när det kommer till vilket flygbolag du ska välja inför din resa. Även om du enkelt kan hitta billiga resmål på detta sätt så gäller det att du kollar igenom erbjudandet och villkoren noga. Billigare flygbiljetter kanske kompenserar priset genom att ha lägre bagagevikt eller liknande. Ett tips är att boka långt i förväg, då får du inte bara något att se fram emot utan du kan oftast även hitta riktigt bra priser på biljetterna.

Boka din resa med re:member

Med re:member flex kredit får du tillgång till förmånsprogrammet re:member reward. Då får du upp till 25% reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat hos Hotels.com och Expedia

Har ni inte redan ett kreditkort från re:member så kan det vara en bra idé att ansöka om ett kort redan nu, så att ni får hem det i god tid inför resan.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.