boka-solsemester-med-ditt-kreditkort.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Behöver du mer sol? Boka en solsemester med ditt kreditkort

Med regn och kyla i bagaget går vi nu hösten och mörkret till mötes. Du är antagligen inte ensam om att behöva lite mer sol och värme. Varför inte boka en solsemester nu under hösten? Betalar du resan med ett re:member flex kreditkort så behöver du aldrig betala någon årsavgift och har upp till åtta veckors räntefri kredit.

Tänk vad skönt att få åka på semester till varmare breddgrader en vecka eller två när det i oktober och november är som mest grått och kallt och att redan nu kunna räkna ner till en härlig solsemester. Då kanske höstens stundande entré inte känns så jobbig ändå? Med ett kreditkort från re:member så kan du slå till direkt om något bra reseerbjudande dyker upp. Du kan också själv bestämma om du vill delbetala beloppet fram till avresan räntefritt genom att enkelt registrera detta på Mina Sidor. re:member kreditkort har upp till åtta veckors räntefri kredit och om du väljer att betala tillbaka hela beloppet på en gång så tillkommer det inte någon ränta. Om du ansluter dig till e-faktura så slipper du också aviavgiften.

Att boka nästa solsemester med ett kreditkort från re:member har flera fördelar. Förutom att du kan finansiera resan på det sätt som passar dig själv bäst så kan du även få upp till 25 % reward-rabatt på över 300 webbutiker med förmånsprogrammet re:member reward som ingår i ditt re:member flex och Mastercard. 

Härkan du ansöka om ett re:member flex kreditkort. Trevlig semester!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.