cookoarna-en-gomd-parla.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Cooköarna – En gömd pärla

Drömmer du om att få uppleva en gömd pärla som ännu inte blivit invaderad av turister? Då kan Cooköarna i Stilla havet vara precis den plats du letar efter. Cooköarna är en ögrupp som består av 15 mindre öar och om man lägger ihop landytorna blir det totala området lika stort som Västeuropa. Cooköarna är självstyrande men politiska beslut fattas på Nya Zeeland. Själva ögruppen hittar du ungefär mittemellan Nya Zeeland och Hawaii. De två största öarna är Rarotonga och Mangaia, belägna i den södra delen av ögruppen. Manihiki och Rakahanga är två av de större öarna i den norra delen av ögruppen. Totalt finns det cirka 15 000 invånare på de 15 öar som utgör Cooköarna och en majoritet av dem bor på de sydliga öarna.

Korallrev, vackra stränder och storslagen natur

Om du vill uppleva den fantastiska natur som Stilla havet har att erbjuda hittar du det garanterat på någon av dessa vackra öar. Cooköarna är själva definitionen på det vi svenskar anser vara en paradisö. De kritvita stränderna, palmerna som sakta vajar i vinden och det kristallklara turkosa havet – allt det vi drömmer om när den svenska vintern är som mörkast hittar du på dessa öar. Dessutom är det inte bara naturen som är vacker, även människorna som bor här är kända för att vara otroligt gästvänliga och vackra. På Cooköarna kommer du få ta del av en unik kultur och bli välkomnad på ett sätt som du inte kan uppleva någon annanstans. Även om du inte kommer vara ensam turist här känns turismen inte överväldigande.

Läs också tips till exotiska resmål här.

Vad kan du uppleva på Cooköarna?

Dykning i korallrev, bad och snorkling i lagunerna, upptäcktsfärd i den vulkaniska naturen, paraplydrinkar, autentisk kultur och en avslappnad, behaglig atmosfär – detta är bara några exempel på de många upplevelser du får ta del av på Cooköarna. Om du ska välja ett enda paradisiskt resmål under ditt liv bör du definitivt överväga att åka hit. Såväl barn som vuxna kommer känna sig välkomna här och ha sitt livs semester med minnen som bara en paradisö kan ge. Här är det ingen som stressar så det är bara att luta sig tillbaka njuta av varje sekund!

Få de bästa tipsen för minnesrika upplevelsresor här.

Hur reser man till Cooköarna?

Du kan beställa både flyg och hotell till paketpris och om du reser från någon av de större städerna i Sverige kan du med ett par byten ta dig till någon av öarnas sex flygplatser. Från huvudflygplatsen på Rarotonga går det sedan veckovis lokalflyg till de andra öarna, alternativt kan du resa med båt. Planera din resa noga om du tänker resa med kollektivtrafiken eftersom det inte finns dagliga avgångar med varken flyg eller båt.

Få tips till billiga flygbiljetter här.

Rabatter och reseförsäkring med re:member

Om du betalar mer än 50 % av resan med ett kreditkort från re:member ingår en kompletterande reseförsäkring. Kreditkortet re:member flex ger dig också fördelar hos en rad olika webbutiker genom förmånsprogrammet re:member reward, till exempel rabatt på expedia.se, där du kan beställa både flyg och hotell när du ska till Cooköarna.

re:member flex kreditkort har en kredit på upp till 100 000 kronor och du får räntefri kredit i upp till 8 veckor. Ansök om ett re:member kreditkort idag, så hinner du få det i god tid till din äventyrsresa till Cooköarna!

 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.