cykelsemester.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Åk på cykelsemester och förena nytta med nöje

En cykelsemester kan bli en fantastisk upplevelse. Det finns nämligen ganska många fördelar med att dra iväg på cykelsemester, oavsett om du väljer att cykla ensam, tillsammans med en vän eller om du tar med dig hela familjen när du sätter dig på sadeln.

Som ett alternativ till en stillasittande semester med paraplydrinkar och bassängbad kan en cykelsemester ge helt nya upplevelser. Genom att sätta sig på cykeln med en halvfärdig plan för vart du eller ni ska styra kosan kan ni improvisera och ändra er under resans gång. Ät lunch på ett café som dyker upp längs vägen eller duka upp en picknick vid vägkanten med rykande färska frallor från bageriet på hörnet. Ta en liten omväg för att kolla in en sevärdhet som du aldrig lagt märke till när du har kört bil samma sträcka eller sov under bar himmel en natt när vädret är extra fint och stjärnorna skiner klart.

Sådana typer av upplevelser måste man helt enkelt ta sig tid att njuta av och det bästa av allt är att du kan anpassa allt helt enligt dina egna önskemål! Du behöver inte ha en utstakad plan utan kan istället satsa på att uppleva och se saker som du aldrig har tagit dig tid till förr. Få fler förslag på spännande aktivitetsresor här.

Cykelsemester: Ett miljövänligt och hälsosamt semesteralternativ

En cykelsemester är förmodligen det mest miljövänliga semesteralternativ som finns. Dessutom tar du vara på din hälsa. Att cykla är en fantastisk motionsform som är skonsam mot knän och andra leder samtidigt som det är kul. Oavsett om du cyklar i högt tempo eller njuter av cykelturen i lite mer behaglig fart kommer din kropp att må bra av att få röra på sig. Detta är ingen traditionell semester med en massa god mat, lata dagar på stranden och soltimmar i överflöd. Istället samlar du kraft på ett helt annat sätt – och kommer troligtvis hem med både energi, motivation och minnen för livet.

Läs också vår artikel om fördelar vid tågresor här.

Passar både stora och små

Att resa med barn och speciellt en cykelsemester med barn kanske låter som en utmaning men i verkligheten är det snarare så att barnen förmodligen älskar det. Med tält och sovsäckar och en massa tid till umgänge med hela familjen och det väsentliga i livet får barnen ett minne för livet.

Prisvärd cykelsemester på två hjul

En cykelsemester kostar inte mer än den utrustning som behövs och maten under resans gång. Det är ett prisvärt och bra alternativ om resebudgeten är snäv. Innan ni ger er av bör ni kolla så att all utrustning fungerar som den ska, att cyklarna är utrustade med allt ni behöver och att campingutrustningen, tält och sovsäckar, är i bra skick.

Förnya cykelutrustningen med re:member

Behöver ni köpa ett nytt tält eller behöver kanske någon av barnen en ny cykel? Om du behöver lite mer spelrum i budgeten kan du ansöka om kreditkortet flex från re:member. Med förmånsprogrammet re:member reward får du nämligen bra rabatter på sportutrustning från flera olika nätbutiker. Kortet har ingen årsavgift, du får upp till 100 000 kr i kredit och upp till 56 räntefria dagar.

Ansök om kreditkort idag och sätt igång med planeringen inför nästa cykelsemester!

 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.