fiskeresa.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Vill du åka på fiskeresa? Här får du tips på några av de bästa fiskeställena i Sverige!

Är du en ivrig fiskeentusiast som alltid har lust att fiska och tycker om att upptäcka nya, spännande platser där du kan prova fiskelyckan? Då bör du ta en titt på listan över fiskeplatser i Sverige som vi har sammanställt nedan.

Vart du ska åka beror förstås på vad du helst vill få på kroken men oavsett om du föredrar lax, öring eller färskvattenfisk finns det gott om möjligheter för en fiskeresa i vårt avlånga land. Det finns massvis av älvar och vattendrag där du kan dra upp öring, lax eller annan fisk. Här får du en kort översikt över några av de bästa fiskeställena i Sverige.

Åk på fiskresa till Mörrum i Blekinge

Om det är lax och öring som står överst på din lista bör du åka till Mörrum i Blekinge. Här är det väldigt goda chanser att få napp! Här finns möjligheter att få riktiga storfångster med laxar och öringar som kan väga över 18 kilo. I Mörrum finns något för alla fiskare, såväl nybörjare som veteraner. Mörrumsån är långsträckt vilket gör att du alltid kan hitta ett ställe där du kan prova din fiskelycka samtidigt som du njuter av stillheten och den vackra naturen.

Utöver Mörrum erbjuder Blekinge med sin vackra skärgård många fler goda möjligheter till fantastiskt fiske. Här finns många avskilda pärlor som är väl värda ett besök!

Fiska i norrländska älvar

I de nordliga delarna av vårt land flyter många älvar som erbjuder fantastiska fiskevatten. I Abmoälven, strax norr om Arvidsjaur, finns en sträckning som är fantastisk för alla som älskar flugfiske. Här får du spännande fiske där du kan fånga allt från öring till gädda. Ännu längre norrut hittar du Muonioälven som ligger precis på gränsen till Finland. Här finns möjligheter till fantastiskt, lättillgängligt fiske av både harr, lax och öring. Förutom själva fisket får du dessutom fantastiska naturupplevelser. Och för vissa av oss är det ju precis detta livet handlar om!

Läs även vår artikel med tips till aktivitetsresor och upplevelsesresor här.

Få storfångsten på fiskresan med re:member

Som sportfiskare är du beroende av bra utrustning och det är alltid spännande att uppleva något nytt genom att åka på fiskeresa till nya vattendrag och sjöar runtom i vårt land. Om du har ett re:member flex kreditkort får du tillgång till förmånsprogrammet re:member reward. Via re:member reward får du erbjudanden om många bra rabatter hos flera sport- och friluftsbutiker, till exempel Outnorth

Med ett flex kreditkort från re:member kan du få kredit på upp till 100 000 kronor och du betalar ingen årsavgift. Dessutom får du tillgång till en app för din smartphone som är bra att ha med sig överallt, även på fiskeresan. Om fiskelyckan är extra god och du vill förlänga resan ett par dagar har du på så sätt alltid banklösningen direkt i fickan. Om du inte redan har ett re:member kreditkort kan du ansöka om ett här.

Trevlig fiskresa!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.