fotbolls-em-i-frankrike.jpg
Betalningsfri månad

Visste du att du kan få två betalningsfria månader per år?

Läs mer 

Fotbolls-EM i Frankrike

Många fotbollsfans drömmer om att det svenska herrlandslaget ska ta hem en storvinst och att de själva kommer att vara där för att se alltihop utspela sig på plats. Att se en bra fotbollsmatch är något av de roligaste som finns. Atmosfären som skapas när flera tusentals fans hejar fram sina favoritlag och favoritspelare är magisk. Vill du själv åka på fotbollsresa så är fotbolls-em 2016 ett bra val, det kommer nämligen att hållas i det vackra landet Frankrike mellan 10-juni och 10-juli, mitt i sommaren.

En snårig väg till fotbolls-EM 2016 för herrlandslaget

Kvalspelet till fotbolls-EM 2016 i Frankrike var något ljummet. Sverige hamnade trea i sin grupp med både Ryssland och Österrike framför sig. Detta tvingade Sverige till en playoffmatch mot Danmark, något som vi tacksamt nog klarade av med först 2-1 och sedan 2-2. Under fotbolls-em 2016 kommer Sverige att spela i grupp E tillsammans med Belgien, Italien och Irland. Den första matchen för Sverige rullar igång den 13 juni och då mot Irland. Som alltid när det kommer till de nationella mästerskapen så gäller det att vi börjar leverera resultat direkt. Matchen kommer att hållas i Paris på Stade de France. Därefter väntar matcher i Toulouse och Nice. Det innebär att fans som vill se samtliga av Sveriges matcher kommer att ha det lite svårt.

Ett tips är att ändå hålla sig till norra Frankrike. Här hittar du nämligen fyra olika fotbollsarenor plus att finalen kommer att utspela sig på Stade de France den 10 juli, samma arena som Sveriges första match. I Paris hittar du ytterligare en arena, Parc des princes, och de andra två finns i Lens och Lille. Du kan hitta mer information om arenorna på nätet, bland annat den här artikeln från Svenskafans.com.

Mat och vin i världsklass

Frankrike är känt för mer än bara sin fotboll. Det är först och främst ett av de vackraste länderna i Europa och attraherar mängder av turister varje år. Du kan hitta många bra erbjudanden på resor och paket med flyg och hotell. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % i reward-rabatt på över 300 webbutiker. Många av försäkringarna är resebaserade vilket är bra när du bokar flyg och hotell. Eftersom fotbollsmatcherna inte spelas dygnet runt så kommer du att ha gott om tid över för att njuta av både det franska köket och den franska kulturen.

Zlatans sista mästerskap?

Oktober 2016 fyller Zlatan 35 år. I fotbollsår anses allt över 34 år gammalt och det beror framför allt på att kroppen inte riktigt hänger med på samma sätt som innan. Anfallare är särskilt utsatta för ålderns påverkan på kroppen. Detta har fått många att spekulera i om fotbolls-EM 2016 kommer att bli Zlatans sista stora mästerskap. För svenska fans så kan det med andra ord vara sista chansen att se Sveriges främsta målskytt genom tiderna. Du kan även räkna med att Zlatan kommer att vara extremt motiverad. Trots alla sina bedrifter på klubbnivå så har Zlatan fortfarande inte vunnit något med landslaget. Kommer Zlatan att lyckas ta Sverige hela vägen till finalen i Stade de France? Det kommer tveklöst att bli spännande att se honom försöka!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.