betala-rakningar-med-kreditkort.jpg
Logga in med mobilen

Har du laddat ner re:member appen?

Kom igång 

Våra bästa tips för riktigt lyckade fotbollsresor

Att åka på fotbollsresor och se sitt favoritlag på plats är hur kul som helst, oavsett om du följer Premier League, Bundesliga eller La Liga. re:member ger dig några smarta tips för en lyckad fotbollsresa.

Fotbollsresor till England

Drömmer du om att sjunga ”You'll Never Walk Alone» på Anfield” tillsammans med resten av Liverpool-klacken? Eller är det Manchester United och Old Trafford som gäller för dig? Då är det kanske läge att göra slag i saken och börja planera årets häftigaste resa!

Fotboll är den överlägset populäraste sporten i England. Landet har mer än 100 professionella klubbar, varav 20 spelar i Premier League. Reser du till London kan du se topplag som Tottenham, Chelsea, West Ham och Arsenal.

Fotbollsresor till Spanien

Liksom engelsmännen är spanjorerna minst sagt hängivna fotbollsälskare. Det finns knappast något som kan matcha stämningen före avspark när Barcelona, Atlético Madrid, Valencia och Real Madrid gör upp om titeln i La Liga.

Är du ett Barcafan kan du kombinera fotbollsresan med en badsemester, för i Barcelona ligger beachen mitt i stan. Faller valet på Madrid kan du fira segern – eller dränka sorgen – på en av de många barerna. Visste du att huvudstaden har fler barer än någon annan stad i hela världen?

Fotbollsresor till Tyskland

Spelar ditt favoritlag i Bundesliga? Fotbollskulturen i Tyskland är fantastisk! Och på matchdagen är det obligatoriskt att ladda upp före matchen på restaurang – oavsett om du åker till München, Dortmund, Berlin eller någon annan fotbollsstad.

Sedan Bundesliga startade 1963 har hela 53 lag deltagit. Mesta mästare är självklart Bayern München med sina ofattbara 24 ligatitlar!

De bästa tipsen inför fotbollsresan

De flesta planerar fotbollsresor flera månader i förväg, men skulle du få en lucka i kalendern och känner för en spontanresa för att se ditt favoritlag går det ofta att ordna biljetter även i sista minuten. På fotbollsresa.nu finns listor med alla företag som erbjuder biljetter och paketresor. Här är några saker att tänka på inför era fotbollsresor:

  • Om du vill bo på ett hotell nära stadion, tänk på att de snabbt blir fullbokade, så var ute i god tid

  • Att på ett hostel kan vara ett bra alternativ om du vill spara pengar

  • Kontrollera platserna noga när du köper matchbiljetter så att du inte hamnar mitt i motståndarnas klack

  • På matchdagen är det enormt mycket folk i rörelse och det kan vara svårt att få en taxi, så se till att vara ute i god tid

Det finns flera researrangörer som är specialiserade på fotbollsresor och erbjuder färdiga paketresor med flyg, hotell och matchbiljetter. Det är praktiskt men kostar vanligtvis lite mer än om du ordnar allt på egen hand. Om du har ett kreditkort från re:member kan du köpa resan med kortet och sedan välja att delbetala beloppet i efterhand. Ansök om ett kreditkort från re:member här.

Trevlig fotbollsresa!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.