fotbollsresa-real-madrid.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Fotbollsresor - Real Madrid på hemmaplan

Som Real Madrid-supporter är det få saker som kan vara större än att se världens främste och högst betalde fotbollsspelare, Christiano Ronaldo, briljera med sitt lag på hemmaplan. Ta med polarna på fotbollsresa till Madrid och upplev glädjen på plats – re:member ger dig de bästa tipsen!

Real Madrid är det mest framgångsrika fotbollslaget i hela den spanska ligan, med inte mindre än 32 ligatitlar i La Liga. Och som om det inte vore nog: Det internationella fotbollsförbundet, FIFA, har utnämnt Real Madrid till tjugonde århundradets mest framgångsrika fotbollslag! Boka in fotbollsresor Real Madrid utan att bli besviken!

Världens bäste fotbollsspelare

År 2008 utsågs portugisen Christiano Ronaldo till världens bäste fotbollsspelare. Mellan 2007-2009 vann han tre Premier Leaguetitlar samt en Champions Leaguetitel och belönades med Guldskon efter att ha gjort 42 mål under 49 matcher i Manchester United. I juni 2009 lämnade han Manchester United och skrev på för Real Madrid. Övergångssumman var den högsta som någonsin betalats för en fotbollsspelare: 80 miljoner pund, cirka en miljard kronor (!).

Summan har därefter bara överträffats en enda gång och då var det återigen Real Madrid som köpte sig en ny spelare, nämligen mittfältaren Gareth Bale. Såväl Ronaldo som Bale har därefter fortsatt sina lysande karriärer. Den 15 maj 2011 blev Ronaldo med sina 52 mål den bäste målgöraren någonsin i Real Madrids historia! Laget har även haft stjärnspelare som David Beckham, Zinédine Zidane och Raúl González Blanco. Lagets vita dräkter har gett dem smeknamnet ”Los Blancos”.

Det säkraste sättet att skaffa Real Madrid biljetter är att köpa dem direkt på lagets hemsida. Där finner du också Real Madrid spelschema. Att söka efter fotbollsresor Real Madrid ger många träffar, så det är inte svårt att boka en oförglömlig resa.

Fotbollsresor Real Madrid

Europas mathuvudstad

I stridens hetta kan det vara lätt att glömma primärbehoven. Men näring är nödvändigt också när man befinner sig på fotbollsresa. Madrid är en av Europas absoluta huvudstäder när det kommer till mat. Här finns lite drygt 8000 restauranger att välja på.

I det historiska hjärtat av Madrid ligger till exempel La Corral de la Morería. Detta är stället för dig som inte bara vill gå ut och äta en flott middag utan också få dig en oförglömlig upplevelse. Krogen omnämns såväl i boken ”1000 places to see before you die” som i Guide Michelin och har därtill fått pris för sin flamencoshow som ska vara i världsklass.

Är du på väg till matchen och har lite mer bråttom är den trestjärnige kocken David Muñoz fast food-restaurang StreetXo att föredra. Här serveras street food och cocktails utan dess like.

Är du tapastokig kan du beställa en kall cerveza eller kanske en kanna sangria och sen verkligen gå lös på tapas på Estado Puro. Här finns tapas för alla smaker: Ostron för finsmakaren – allt från klassiska råa med citron, till tillagade varma, med såser i olika varianter. Är skaldjur inte din grej finns tapas i form av mindre pastarätter, sandwich och olika grönsaks- och potatisrätter.

Nöjesliv i Madrid

  • Palermo: Du kommer knappast att hitta en bar på en mer excentrisk plats än denna incognitobar i Madrid. Inrymd i ett garage på Arturo Soria-gatan känns den som ett mellanting mellan en ”svartklubb” från alkoholförbudstiden i 20-talets New York, och en riktigt röjig rockklubb. Detta är stället dit du kan ta någon du vill imponera på. Här får ni ”snika” er in ”through the back door”!
  • Guau Coctelería: Belägen i ett av Madrids mer välsituerade och kosmopolitiska kvarter. Här är stilen mer ”chic” och elegant – i denna art deco-inredda bar avnjuter du cocktails och GT till tonerna av 40- och 50-talsjazz.
  • Fábrica Maravillas: Här har du ett gyllene tillfälle att ta dig en bärsa på ett av Madrids bästa microbryggerier. Vi snackar äkta hantverk och äkta kärlek till konsten att brygga öl!

Boka hotell inför fotbollsresan 

När du nu ska åka på fotbollsresan till Madrid återstår bara att boka hotell och komma iväg. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat 10 % rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com.

Betalar du även din resa med kreditkortet re:member more så ingår åtta reserelaterade försäkringar, bland annat avbeställningsskydd. Om du inte redan har kortet kan du ansöka om kreditkort från re:member här.  


Ha nu en riktigt trevlig fotbollsresa till Madrid!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.