host-och-jullovsresa.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Höstlovsresa och jullovsresa

Sommaren är kort och i år regnade faktiskt också det mesta bort. Snart är kylan, mörkret och snön ett faktum. Varför inte planera en resa under höstlovet eller jullovet redan nu? Att resa med familjen och få spendera lediga dagar med de man tycker om kan man leva på länge. Och kanske kan det kännas tungt att behöva vänta till nästa sommar för att få njuta av lite ljus och värme tillsammans igen. Varför inte boka en resa med ditt re:member kreditkort redan idag? Med det har du nämligen upp till två månaders räntefri kredit och kan därefter välja att delbetala i din egen takt.

Boka och betala med kreditkort

Att boka en resa under höstlovet eller jullovet med ett kreditkort från re:member har sina fördelar. Beroende på vad som passar dig bäst finns olika kreditkorts-alternativ. re:member har upp till åtta veckors räntefri kredit och du har möjlighet att delbetala köp över 3 000 kronor på upp till 24 månader räntefritt. Då tillkommer en avgift på 57 kronor per månad. Har du valt att skaffa vår populäraste kort re:member flex så betalar du aldrig någon årsavgift och kan själv välja vilka försäkringar som du vill ska ingå på ditt kort. Det finns tolv olika försäkringar att välja bland och de kostar 70 kr per styck och år. På så sätt kan du skräddarsy ditt eget kort och bara betala för det du faktiskt behöver och vill ha.

Boka din resa med re:member

Jämför ni priserna på hotell till upplevelsesresan kan ni spara mycket penger. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25% reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 250 webbutiker, bland annat 10% rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com

Har ni inte redan ett kreditkort från re:member så kan det vara en bra idé att ansöka om ett kort redan nu, så att ni får hem det i god tid inför resan.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.