inredningsmassor-i-europa.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Inredningsmässor för dig som älskar inredning och design

Möbel- och inredningsmässa i Milano

Milano är Italiens kommersiella och finansiella centrum. Här hittar du de senaste trenderna inom mat och mode, men givetvis också inom inredning och design. Stadens årliga möbel- och inredningsmässa lockar besökare och utställare från alla världens hörn och här hittar du det senaste inom möbel- och inredningsdesign. På samma gång ger staden dig oförglömliga kultur- och shoppingupplevelser. Om det är något modernistiskt och trendigt du vill se, är det Milano du bör åka till.

Läs även tips till en romantisk weekend i Italien här.

imm Cologne – inredningsmässa i Köln

Mässan imm Cologne är destinationen för dig som vill veta mer om vad som kommer hända på inredningsfronten framöver. Detta är en inredningsmässa där köpare, säljare och intresserade människor från hela världen är på plats! På samma gång kan du uppleva Kölns kultur och sevärdheter, till exempel Kölnerdomen som är stadens mest populära plats för turister. Slå flera flugor i en smäll och njut av en härlig hotellvistelse i en av Europas mest historiska städer.

Läs också våra tips till renovering här och få inredningstips här.

Formex i Stockholm

Vår egen huvudstad är full av attraktioner, även på inredningsfronten. Om du vill se årets inredningstrender på bästa sätt bör du absolut besöka inredningsmässan Formex som årligen arrangeras av Stockholmsmässan, under sommaren eller hösten. På mässan hittar du en spännande blandning med massvis av inredningsartiklar och design, konsthantverk, presentartiklar och designprodukter för barn. Stockholm kan förstås också bjuda på en rad andra upplevelser, så som mat i världsklass, fantastiska hotell och kanske en konsert eller två.

Inredningsmässa i grannlandet

Om du vill åka utomlands för att gå på mässa behöver du inte åka långt, för i vårt grannland Norge arrangeras det årligen inredningsmässor i flera städer där du kan hämta inspiration från världens alla hörn. Du kan till exempel åka till huvudstaden Oslo eller den vackra västkuststaden Bergen för att ta del av internationella trender som har letat sig hit. Kombinera inredningsmässorna med kulturupplevelser under en långhelg i en av de norska städerna samtidigt som du njuter av god mat och en paus från vardagen.

Ta med re:member på inredningsmässa

Oavsett om du är ute efter att köpa på dig någon av de senaste inredningsprodukterna eller bara vill undersöka designmarknaden är re:member flex kreditkort en bra kamrat att ha med sig på resan.

Med förmånsprogrammet re:member reward kan du få rabatter och andra fördelar när det gäller både flyg och hotell över hela världen. Dessutom är såväl kompletterande reseförsäkring som avbeställningsskydd inkluderat när du betalar mer än hälften av resan med kreditkortet, något som kan komma väl till pass när du är på resande fot! Har du inte redan ett kreditkort från re:member? Ansök här.

 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.