londons-basta-uteservering.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Restauranger i London med den bästa uteserveringen

I London finns det över 6000 restauranger, vilket betyder att det inte är så lätt att välja en favorit. Här finns restauranger i alla prisklasser och för alla olika smaklökar. När man ska utse den bästa uteserveringen bland Londons restauranger är läget utan tvekan en mycket viktig faktor. Om vi bara hade tittat på huruvida maten är god, hur prisvärd restaurangen är och om servicen är bra så hade alternativen blivit alltför många. Detta gör att vi i vår tävling utsett en vinnare – och det är en av de bästa restaurangerna längs Themsen. En restaurang som ger oss svenskar den där äkta London-känslan samtidigt som vi kan njuta av en riktigt god måltid.

Magisk uteservering precis vid London Bridge

The Butlers Wharf Chop House är vinnare i vår inofficiella tävling för bästa uteservering. Med sitt läge i närheten av London Bridge får du en fantastisk utsikt över Themsen och med traditionella, brittiska rätter på menyn känner du dig här som en riktig britt. Här kan du njuta av högklassiga omgivningar och erfarna servitörer och kockar som serverar fantastiska rätter från en innehållsrik meny. Det finns också en del veganska och vegetariska rätter att välja bland, så att alla i resesällskapet ska kunna njuta restaurangbesöket fullt ut. Huvudrätterna består annars i huvudsak av kött eller fisk.

The Butlers Wharf Chop House har en lång tradition av att vara en av Londons trendigaste uteserveringar. Följaktligen är prisnivån inte i den lägsta klassen, men det är inte heller vad vi är på jakt efter här. Här handlar det om valuta för pengarna – och det är precis vad du får. När maten kombineras med möjligheten att sitta ute på den underbara serveringen och njuta av utsikten i sällskap med goda vänner får du verkligen den kompletta upplevelsen av London och engelska traditioner. Brittisk service är verkligen i toppklass och du kommer känna dig både nöjd och rejält uppassad på bästa möjliga sätt. Denna fantastiska uteservering rekommenderas varmt!

Läs också om den bästa uteserveringen i Oslo och få tips till uteservering i Stockholm här.

Äta på restauranger i London med re:member

Ett besök på en av Londons bästa restauranger med uteserveringar är ofta bara en del av den helhetsupplevelse du får under din vistelse i staden. Shopping och sevärdheter står också ofta högt på listan över saker man vill göra. Det är inte konstigt att vi svenskar älskar London – här kan vi stilla vår reslust och köplust samtidigt som vi får uppleva pulsen i en riktig storstad. Den korta flygturen gör att London är en av svenskarnas absoluta favoritdestinationer och med re:member kan du genomföra hela resan till ett ännu bättre pris.

Via re:member reward får du rabatter hos bland annat Expedia och Booking.com, så att du kan få bra priser på både flyg och hotellnätter. En reseförsäkring och ett avbeställningsskydd är också inkluderat när du betalar mer än hälften av resan med ditt re:member flex-kort. Du kan få kredit på upp till 100 000 kronor och du kan betala tillbaka när det passar dig.

Om du inte redan har ett kreditkort kan du ansöka om ett re:member flex kreditkort  här.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.