oslos-basta-uteservering.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Är detta Oslos bästa uteservering?

Har du planer på att göra ett sommarbesök i Norges huvudstad? Oslo är en fantastisk stad som bjuder på härliga sommarkvällar, myllrande storstadsliv, högklassiga restauranger – och mycket annat. När vädret är bra finns det dessutom en mängd härliga uteserveringar att välja mellan, men var hittar man egentligen den bästa?

Det är hård konkurrens om att vara Oslos bästa uteservering. Sawan på President Harbitz gata, Cafe Renzo på Strandpromenaden och Stratos på Youngstorget ligger alla i topp när favoriten ska utses. Det är faktiskt inte så lätt att säga vilken av Oslos alla uteserveringar som är bäst för om det är en trevlig upplevelse med utsikt, god mat och stämning du är ute efter så är alla dessa ställen att rekommendera. Och med tanke på hur populära de är verkar det som att norrmännen själva håller med.

Läge och kvalitet på uteservering

Men när vi väl ska utse en vinnare i denna tävling så handlar det kanske dels om tillfälligheter och dels om kökets specialiteter – vårt val faller nämligen på Festningen Restaurant som ligger på den storslagna medeltida borgen Akershus fästning. Det som gör att Festningen vinner vår inofficiella tävling om Oslos bästa uteservering är den fantastiska helhetsupplevelsen. Här får du nämligen allt du kan önska dig av en uteservering i Oslo och restaurangen håller toppklass rakt igenom: läget har utsikt över den vackra Oslofjorden, du får högklassig service samt en fantastisk meny med god mat – dessutom får du mycket för pengarna.

Få tips till restauranger i London och läs om uteservering i Paris här.

Mysig stämning på uteservering i Oslo

Festningen Restaurant kan under sommaren stoltsera med en uteservering utöver det vanliga med otroliga vyer, mysig stämning, bra musik och otroligt bra service. Som om det inte vore nog består menyn av smakfulla rätter som lagas med råvaror av högsta kvalitet, vilket gör att dina smaklökar också kommer älska ett besök här. Köket kan erbjuda några av stadens bästa rätter som med hjälp av personalens stora kunskap kombineras med passande viner. Här får du definitivt valuta för pengarna och ett besök här är ett absolut måste om du har vägarna förbi Oslo under sommaren.

Festningen Restaurant rekommenderas också om du är i grannlandet under vintern. Restaurangen får då en lugn och trivsam atmosfär i sin vinterskrud. Att detta är ett gammalt fängelse är det inte mycket som vittnar om, men att man blir sugen på att ta en längre vistelse är inte ovanligt. Och även om Oslo har många fantastiskt vackra platser vågar vi nog påstå att Festningen Restaurant kan stoltsera med stadens bästa läge.

Prisnivån på Festningen Restaurant ligger lite över medel om man jämför med andra restauranger i Oslo, men det är väl värt pengarna. Att ta en sommarweekend i Oslo och besöka denna uteservering kan verkligen rekommenderas!

Åk på uteservering i Oslo med re:member

Har du lust att ta en långweekend i den norska huvudstaden och samtidigt besöka Oslos bästa uteservering? Då kan du ha stor nytta av ett kreditkortet re:member flex. För oss som reser från Sverige kan det vara bra att veta att en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd är inkluderat om du betalar över hälften av resan med kreditkortet. Du får också upptill 25 % rabatt hos över 300 webbutiker via förmånsprogrammet re:member reward. Flera av dessa är utvalda flygbolag och hotell, så här finns mycket pengar att spara!

Med ett re:member kreditkort har du alltid pengar på fickan och dessutom kostar det dig ingenting. Om du inte redan har ett kan du ansöka om ett re:member kreditkort här.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.