prisvarda-restauranger-malmo-kreditkort.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Prisvärda restauranger i Malmö

Malmö är en vacker stad som du med fördel kan besöka under årets alla årstider. Våren kommer något tidigare till Malmö än i övriga landet och just då kan du njuta av blommande parker och den första ölen på en uteservering. Sommaren är också en härlig tid att besöka Malmö på, då är staden i full gång med diverse musik- och filmevent. Något du definitivt inte bör missa när du besöker Malmö är alla de prisvärda restaurangerna som finns här. Malmö erbjuder något för alla smaksinnen och dessutom till bra priser.

Sture är en av Malmös bästa och mest prisvärda restauranger. Hit kommer människor som vill njuta av fint kött i olika former. Restaurangen tar vara på hela djuret och är väldigt noga med djurets ursprung och själva djurskötseln. Atmosfären i restaurangen är elegant och vackert inredd, det är lätt att tro att Sture är en dyr lyxrestaurang vid första anblick och även om maten är delikat och de vita dukarna välstrukna, är ett besök här inte särskilt dyrt. Här kan du välja att beställ en hel meny eller enstaka rätter. Du kan besöka Sture över en god lunch eller en längre middag.

För dig som älskar gedigen och svensk mat, kan ett besök hos Moccasin vara intressant. Restaurangen riktar in sig på husman med spets. På menyn hittar du kokt kronärtskocka med köttiga bitar av stekt shiitake och en fluffig och sammetslen kräm av parmesan, vitlök och citron. Även stekt chorizo med vita bönor och potatis serveras och du kan även välja på ett vegetariskt alternativ eller fisk. Förutom att Moccasin lagar god och traditionell mat i ny tappning, är servicen här nästan en anledning i sig att besöka restaurangen. Som gäst blir man väl omhändertagen av den omsorgsfulla personalen. Och priset för allt detta? Knappt en hundralapp för en god lunch.

Äkta och innovativa restauranger i Malmö

Om du letar efter något annat än den trygga husmanskosten, kan ett besök hos Kin Long – Malmös äldsta Kinakrog, vara intressant. Kinesisk mat i Sverige får många att tänka på en ljummen och smaklös buffé. Men hos Kin Long är saker väldigt annorlunda. Restaurangen serverar vällagad, kinesisk mat som verkligen smakar kinesiskt (och inte som någon svensk version). Här kan du njuta av mört sidfläsk, stekt med fräscha grönsaker och en het surkål. Förutom god och prisvärd mat är personalen ett kapitel för sig. Här känns det som att du är hemma hos vänner och familj och du blir väl omhändertagen. Om du bokar en specialbokning kan du och ditt sällskap få sitta i restaurangens hemliga rum. Här tar du av dig skorna och sitter på kuddar på golvet.

Boka din resa med re:member

Åk på en weekend-resa och njut av god mat på prisvärda restauranger i Malmö. Jämför ni priserna på hotell till upplevelsesresan kan ni spara mycket penger. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25% reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat 10 % rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com

Betalar ni upplevelsesresan med re:member kreditkort så ingår dessutom åtta reserelaterade försäkringar, helt utan extra kostnad. Har ni inte redan ett kreditkort från re:member så kan det vara en bra idé att ansöka om ett kort redan nu, så att ni får hem det i god tid inför resan.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.