res-biljettlost.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Res biljettlöst

Har du inte gjort det tidigare, bör du definitivt testa att åka utan pappersbiljett nästa gång du ska ut och resa. Att resa utan pappersbiljett gör dig mer flexibel och är både bekvämt och enkelt. De flesta har fullt upp med att hålla reda på bagage, plånbok, mobil och sitt resesällskap - så att slippa pappersbiljetter och istället kunna ha alla biljetter på kortet eller i mobilen kan verkligen upplevas som en befrielse.

Beställer du dina flygbiljetter på nätet och betalar med ditt re:member kreditkort så kan du koppla biljetten till ditt kort och använda det för att checka in på flygplatsen. Om du önskar kan du såklart också printa ut ditt boardingkort hemma eller på flygplatsen. Du kan också checka in direkt via din mobiltelefon och därigenom visa upp ditt boardingkort.  Om du sedan ska handla i någon av tax-free butikerna och behöver direkt tillgång till ditt boardingkort, så är det bara att dra det kreditkort som är knutet till biljetten i kassan. Tänk på att alltid ta med giltig ID-handling för utsatt resmål. Tänk också på att bekräftelsen som du först får när du bokat din resa inte alltid är samma sak som en giltig biljett. Kontakta det bolag som du tänker resa med eller kolla på deras hemsida så att du vet vad som gäller innan du reser.

Allt du behöver på ett och samma ställe

Allt fler företag har börjat använda sig av elektroniska biljetter. Ska du till exempel resa till eller från Arlanda flygplats så kan du resa biljettlöst med Arlanda Express - ditt kreditkort fungerar nämligen även här som biljett. Var dock uppmärksam på att biljetten måste köpas online minst en timme innan du ska åka och att du även här behöver uppvisa giltig ID-handling.

Om du reser med SJ och bokar dina tågbiljetter online eller via deras app så behöver du inte ens ha ditt kreditkort med dig, utan det räcker med att du visar upp biljetten i mobilen tillsammans med giltig ID-handling.

Kör du istället bil till flygplatsen så kan du förstås även betala parkeringen med ditt kreditkort. Fantastiskt, eller hur?

Anpassa dig efter resemålet

På vissa mindre flygplatser utomlands, som till exempel de grekiska öarna, är inte alltid tekniken densamma som här hemma. Det kan därför vara bra att skriva ut både biljett och  boardingkort hemma eller på flygplatsen innan du åker iväg.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.