kredittkort-forbrukslan14.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Reseguider till tjejresan

Vad är bättre än att åka i väg med tjejerna på en weekendresa? Nedan har re:member samlat några bra artiklar med goda råd och tips till tjejresan. Oavsett om ni vill åka på en lite annorlunda tjejresa, eller till klassiska destinationer som Paris.

För att få en lyckad tjejresa har re:member gjort en liten guide över vad ni bör tänka på innan ni åker i väg på tjejresan. Läs den ultimata reseguiden för tjejresan här.

Det är inte alltid så enkelt att bestämma vart man åka när man ska på weekendresa med tjejerna. Ofta är ni fler som åker tillsammans och kanske har ni olika önskemål för resan. Då kan det vara bra med några härliga tips på resmål som passar olika smaker. Vi på re:member har därför skapat reseguider till några utvalda resmål som vi tycker passar allra bäst för en lyckad tjejresa. Läs våra reseguider som är skapade speciellt för er som planerar en tjejresa - och bli inspirerad!

Tjejresa till Amsterdam

I den nederländska huvudstaden Amsterdam dignar det av både tulpaner, choklad och cyklar. Den liberala staden bjuder på en helt unik atmosfär! Ska ni på en tjejresa till Amsterdam så kommer ni definitivt inte att bli besvikna.

Läs mer om tjejresa till Amsterdam här

Tjejresa till Paris

Den franska huvudstaden är ett av de mest populära resmålen för en tjejresa, staden är nämligen ett mecka när det gäller shopping och sevärdheter. re:member ger dig de bästa shoppingtipsen för tjejresan till Paris, så lämna din partner hemma och ta hellre med tjejerna till Paris!

Läs mer om tjejresa till Paris här

Tjejresa till Budapest

Om ni önskar en lite annorlunda upplevelse för er tjejresa, är huvudstaden i Ungern ett bra alternativ. Budapest bjuder på utomhus-spa, shopping och kulinariska specialiteter till väldigt bra priser. Staden är bara några timmar med flyg från Stockholm, vilket gör den till ett perfekt resmål för weekendresa med tjejerna.

Läs mer om tjejresa till Budapest här

Tjejresa till Riga

Med medeltida elegans, gröna stadsparker och charmerande kullerstensgränder är det inte konstigt att Riga är en populär stad för weekendresor. Stadens centrum är inte alltför stort så man hinner med mycket på en helg med tjejerna.

Läs mer om tjejresa till Riga här

Tjejresa till Köpenhamn

Varför inte besöka våra grannar på tjejresan? En tjejresa med väninnorna behöver inte innebära att ni måste resa långt bort! I vackra Köpenhamn får ni njuta av en storstad som erbjuder det mesta; vacker arkitektur, spännande smakupplevelser och bra shopping.

Läs mer om tjejresa till Köpenhamn här

Missa inte bra erbjudanden på hotell och flygresa med re:member reward, förmånsprogrammet för re:member flex och Mastercard som ger dig upp till 25 % reward-rabatt i över 300 onlinebutiker. 

Med ett kreditkort från re:member får du bra fördelar på tjejresan. Betalar du mer än 50 % av resan med ditt re:member kreditkort har du en kompletterande reseförsäkring inkluderat. Läs mer och beställ ett kreditkort från re:member här.