tjejresan-budapest.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Res på en tjejresa till Budapest

Planerar ni en weekendresa med tjejerna och vill ha en lite annorlunda upplevelse? Budapest bjuder på utomhus-spa, shopping och kulinariska specialiteter till väldigt bra priser. Med flyg till Budapest är ni i huvudstaden efter bara några timmar, vilket gör staden perfekt för en helg med tjejgänget.

Spa-anläggningar i Budapest

Budapest är känt som världens spa-stad nummer ett, och en resa hit är synonymt med ett ångande, varmt och friskt mineralvatten som visst ska kunna göra underverk för både kropp och själ. Med andra ord perfekt för en tjejresa! Luta er tillbaka och njut av tillvaron i en av de populäraste badanläggningarna:

Szechenyi-badet
Känt för att vara bland Europas bästa och största bad. Badanläggningen består av tre utomhusbassänger och hela 15 bassänger inomhus. Ni hittar det i den stora stadsparken Városliget, där det också finns tivoli, zoo och restauranger. På helgerna arrangeras det fester i utomhuspoolen med fantastisk belysning och visuella effekter som ni sent kommer glömma. På en weekendresa i Budapest borde definitivt en av kvällarna tillbringas på Sparty!

Hotel Gellert
Inomhusbad som ni bara måste prova på. Med romerska pelare och välvda glastak är bara arkitekturen i sig en upplevelse och en sevärdighet som ni kommer att minnas en lång tid framöver.

Shopping med tjejerna

När ni inte längre vill ligga i spa-badet så kan staden bjuda på riktigt bra shopping. Här hittar ni en blandning av både exklusiva märken som Gucci och Louis Vuitton och vanliga klädbutiker som H&M och Zara. Shoppa på stadens populäraste shoppinggator Váci Street och Andrássy Avenue, eller åk direkt till ett shoppingcenter:

WestEnd - En av centraleuropas allra största shoppingcenter. Kolla in      takträdgården med utsikt över staden.
Arena Plaza - Största centret i Budapest med över 200 butiker, samt      restauranger, biograf och isbana.
Mammut - Elegant shoppingcentrum fördelat på två våningar. Rymmer en hel del      exklusiva varumärken.

Uteliv

Budapest har ett pulserande nattliv med ställen som passar alla, men om det är första gången som ni befinner er i staden är ett tips att stanna till på en av de berömda ruin-pubarna - ett särskilt fenomen i Ungern. Ruin-pubarna är fallfärdiga byggnader som gjorts om till barer i väntan på renovering, något som också märks av utseendet. Den ultimata upplevelsen får ni på Instant - stadens största ruin-pub. Stället har två våningar och är en blandning av både pub och nattklubb, med sju barer och hela 26 rum med musik för var smak. Ta på klackarna och dansa hela natten eller ta ett par roliga drinkar i en av trädgårdarna på baksidan. Annars kan ni göra ett besök till något utav dessa ställen:

Club Ötkert - Stadens mest populära uteställen, som är fylld av både dansglada      och festsugna människor varje helg.
A38 - Fem barer på en gammal militärbåt. Utsedd till världens bästa uteställe av      Lonely Planets läsare i 2012.
Romkert - En nattklubb utomhus med en fanstastisk utsikt.

Passa på att ansöka om ett kreditkort från re:member i god tid inför resan, så att du får hem kortet i brevlådan lagom till avresan. Ha det så mysigt i Budapest!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.