traningsresa-semester-for-kropp-och-sjal.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Träningsresa - Semester för både kropp och själ

Det finns väl inte längre någon som tvekar: En aktiv livsstil skänker både glädje och ger ett längre liv. Men trots det kan det vara svårt att ta sig upp ur soffan. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att vi bor i ett land där vår livsstil och våra vanor är starkt präglade av vädret och årstiderna. Den där tussilagon som du såg igår kan idag vara täckt av snöslask, och du som precis hade investerat i ett par nya, snygga löparskor... Och vad händer med tiden? Var blir den egentligen av? Den går åt till jobb, möten, hämtning av barn, familj, vänner, plikter. När ska du få tid att ta en runda på cykeln, köra hårt på löpbandet eller bara ett lugnt pass på gymmet? Man får lov att tappa motivationen ibland. Du vet att du borde, och du vill dessutom, men när ska du få tid till det?

Varför inte göra semestern till en träningsresa?

Det finns många alternativ att välja bland och dagens träningsresor är anpassade efter önskade aktiviteter, nivå och till och med resmål. Vissa aktörer erbjuder träningsresor specifikt för män eller kvinnor medan andra har mer fokus på spektakulära resmål och aktiviteter och ytterligare några andra erbjuder introduktionsresor. Gemensamt för alla är att det är du som deltagare som står i fokus. En träningsresa kan antingen ge efterlängtad avkoppling från vardagen då du äntligen kan få försöka dig på att slå dina personliga rekord eller vara din chans att skaffa nya och bättre vanor under bästa möjliga omständigheter. Det finns helt enkelt något för alla smaker.

Behöver du nya, fräscha träningskläder inför träningsresan? Läs vår guide till de nyaste trenderna inom träningskläder här!

Fantastiska erbjudanden

Den klassiska träningsresan har en bestämd destination och ett flexibelt upplägg. Människor är olika och har olika önskemål vilket gör att arrangörerna har flexibla lösningar som gör att just du får ut så mycket som möjligt av din träningsresa. Det är förstås också extra kul att resa tillsammans med en grupp människor som är ute efter samma sak som dig själv samtidigt som du får chansen att se nya platser. Den sociala biten är en viktig del av en träningsresa! Hos vissa researrangörer får du lära dig mer om både kosthållning och motivation och du får garanterat några uppenbarelser som du kommer ha nytta av när du kommer hem.

Läs också vår artikel med tips om vad du bör ha med i ditt reseapotek här.

Investera i en träningsresa

Har tanken på att göra en träningsresa legat och grott en tid? Med re:member flex kreditkort får du förmånliga villkor som till exempel tillgång till förmånsprogrammet re:member reward. Genom förmånsprogrammet får du upp till 25 % rabatt i över 300 nätbutiker och du kommer kunna göra klipp på både flyg och hotell.

Men inte nog med det, om du betalar över 50 % av resan med kreditkortet ingår dessutom en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. re:member kreditkort har ingen årsavgift, varken det första året eller efterkommande år. Om du inte redan har ett kreditkort från re:member kan du ansöka om kreditkortet här, så hinner du få kortet till din nästa träningsresa.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.