upplev-are-pa-basta-satt (2).jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Att göra i Åre: Aktiviteter under vinterstid

Åre är en av Skandinaviens mest populära skidorter och även om det främst är de vita, glittrande backarna som brukar locka finns det mycket att göra även för dig som inte åker skidor. Här finns aktiviteter och upplevelser för familjen, skolklassen, konferensen eller helt enkelt bara för dig och din bästa vän. Med Explore Åre hittar du de bästa alternativen för dig och ditt sällskap – kanske upptäcker ni ett helt nytt intresse?

Att göra i Åre: Tävlingar och isskulpturer

Gillar du att tävla och höga hastigheter men kan vara utan att balansera på ett par skidor? Då är Åres Race Park garanterat en aktivitet för dig. I mitten av byn ligger gamla Kälkspåret, en 800 meter lång bana som sträcker sig från Fjällgården (via Bergbanan) ner till Åre torg – och här går det undan! Gör ditt val bland pulkor och andra åkdon och tävla mot familj, vänner eller kollegor i en rolig och pulshöjande bana i glada färger. Det enda du behöver är tävlingsinstinkt och en gnutta mod, vågar du anta utmaningen?

Att göra i Åre: Kälkspåret i Åre

Är du en kreativ konstnärssjäl som aldrig riktigt fått utlopp för dina talanger? Explore Åre erbjuder dig att omvandla fantasi till verklighet med den exklusiva möjligheten att skapa egna isskulpturer. Du får tillgång till två isblock i olika storlekar, alla verktyg du kan tänkas behöva till dina fantastiska konstverk, färgsprakande belysning för utsmyckning och dessutom mjukt och skönt renskinn att vila benen på. Vad blir det för vackert när du får bestämma?

Att göra i Åre: Isskulpturer

Föredrar du cykling framför skidåkning samtidigt som du uppskattar äventyr i snö? Våga utmana dig själv och testa Snowbike – cykeln med skidor. Explore Åre hjälper dig få ordning på start, stopp och sväng, sedan är du redo att slänga dig ut i backen med vinterns absolut coolaste pryl. Du som föredrar lite större maskiner kan du hugga tag i en Snow Quad. Här pratar vi om en välutrustad fyrhjuling – men som istället för hjul har bandsats och susar fram på snön i riktigt hög fart. Om inte allt detta skulle vara tillräckligt kan du efter en lång dag i backen krossa dina vänner i andra sporter, som till exempel minigolf och biljard. 

Läs även fler goda tips till aktiviteter i åre här.

Att göra i Åre: Snow Quad

Fjällmat och sydamerikanska godsaker

Åre erbjuder ett enormt utbud av god mat och dryck och här är inte utmaningen att bli mätt – det är att välja restaurang. Till lunch kan du avnjuta fantastiskt goda crêpes och fransk cider på Åre Crêperie & Logi eller provsmaka en äkta fjällmeny på stjärnkocken Markus Aujalays egen krog, Fjällpuben, i centrala Åre. Middagen kan ätas på Supper, där sydamerikansk mat och dryck står i fokus, eller så väljer ni delikat pasta, tryffel och parmesan på restaurang Capo på Hotell Åregården.

Boka din resa till Åre redan idag – med re:member flex kreditkort får du både en kompletterande rese- och avbeställningsförsäkring på köpet och dessutom flera rabatter när du handlar online inför resan. Nu får du med re:member flexkortet även din kompletterande reseförsäkring inkluderad om du köper mer än 50 % av resan med kortet.

Om du inte redan har ett kreditkort från re:member kan du ansöka om ett här. Ansök om kreditkort

 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.