vegetarisk-resa-till-london.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Vegetarisk resa till London

När du ska resa till London är restaurangbesöken antagligen en av de höjdpunkter du ser fram emot mest. Stadens stora utbud och varierande urval av vegetarisk mat gör att London är i absolut världsklass när du vill äta god, vegetarisk mat. Även om du är väldigt selektiv när det gäller mat finns det ingen anledning att ställa sig tveksam till att åka hit –det är just möjligheten att vara selektiv som gör resan extra spännande. Du kan njuta av stadens många sevärdheter och samtidigt få en minst lika bra matupplevelse som dem som inte är vegetarianer eller veganer – kanske till och med bättre och mer spännande!

London – en upplevelse för veganer och vegetarianer

Mildred’s: Detta är något av en institution i Soho och London. Här hittar du allt från chili- och curryrätter till burgare och burritos. Variationen är stor och det finns en mängd olika rätter att välja bland till mycket bra priser. Mildred’s har också restauranger i Camden och King’s Cross, så oavsett var du befinner dig i London kan du vara säker på att kunna hitta god vegetarisk mat med veganalternativ hos Mildred’s.

  • Vanilla Black: En helt vegetarisk restaurang som rekommenderats av Michelin Guide! Denna restaurang, som ligger mitt i mellan Covent Garden och Museum of London, erbjuder fantastisk vegetarisk mat med samma känsla som på en riktig lyxrestaurang. Restaurangen har faktiskt gett ut en egen bok om vegetarisk mat i vår tid, som finns att köpa på Amazon. Nya smaker, spännande kombinationer och moderna matlagningstekniker gör att du här får en matupplevelse som kan mäta sig med vilken som helst restaurang – och helt vegetariskt. Du hittar även veganrätter och glutenfria alternativ här.
  • Ethos på Oxford Circus: Bufférestaurang som öppnar tidigt. Här hittar du både frukostmeny, lunchrätter och middag. Med sin välsorterade vin- och ölmeny får du här allt du kan önska dig när det gäller fantastisk vegetarisk mat och god dryck, dessutom till rimliga priser.
  • The Dairy i Clapham Oldtown: För dig som är vegetarian finns det inte mycket som överträffar ett besök på The Dairy. Detta är ett av de bästa ställena i hela London med utsökt och spännande vegetarisk mat. Restaurangen serverar inte enbart vegetarisk mat och har ett mycket bra urval, vilket gör The Dairy till en plats där både vegetarianer och icke-vegetarianer kan äta tillsammans. Trevlig atmosfär, bra service och en innehållsrik meny för alla gör att denna restaurang är väl värd ett besök. Dessutom odlar de faktiskt själva vissa av sina grönsaker – snacka om närodlad mat!

Läs även våra tips på fotbollsresor till London här. 

Kreditkort med reseförsäkring

Boka en resa till London via re:member reward och spara pengar. Om du betalar mer än 50 % av resan med re:member-kortet är en kompletterande reseförsäkring inkluderad. Med re:member flex kreditkort får du upp till 100 000 kronor i kredit och betalar ingen årsavgift. Du får tillgång till din egen internetbank och smartapp-lösning vilket gör du alltid har översikt över dina in- och utbetalningar. Ansök om re:member kreditkort idag, så hinner du få det i god tid innan din avresa.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.