fem-enkla-traningstips.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Få mer energi i vardagen – fem enkla träningstips

Historien upprepar sig varje gång. Löftena om att börja träna börjar bra, men rinner ut i sanden. Här är re:members bästa träningstips om hur du håller formen året runt.

1. Sätt realistiska mål

Om du inte är van vid att träna regelbundet är det ingen bra ide att plötsligt köra igång med fyra träningspass i veckan bara för att du anmält dig till Stockholm maraton. Risken är stor att du samlar på dig ännu ett misslyckande. Sätt istället realistiska (det vill säga små) mål och höj ribban efterhand.

2. Dela upp målen

Dela upp målet i flera mindre och tydliga delmål. På det sättet ger du dig själv chansen att uppleva den sköna känslan av att lyckas med dina föresatser – vilket i sin tur ökar din motivation att fortsätta med träningen.

3. Belöna dig själv

Vi är ofta alldeles för snabba att ta fram piskan och kritisera oss själva när saker och ting inte går som det ska. Använd moroten istället: Belöna dig själv om du lyckas nå några av de delmål du satt upp. Du kan till exempel skaffa dig lite nya snygga träningskläder om du nått målen en viss månad.   

4. För träningsdagbok

Resultat motiverar, därför bör du föra dagbok över din träning. Att se att du faktiskt klarat av att genomföra träningen under några veckor hjälper till att hålla motivationen uppe. Det finns mängder av träningsappar och träningstillbehör som du kan använda för ändamålet, men ett vanligt anteckningsblock fungerar också bra.

5. Unna dig något gott ibland

Att ha en aktiv och sund livsstil får inte vara en form av självplågeri, så unna dig något gott ibland. Men dra ner på godis och choklad och begränsa intaget till ett par dagar i veckan. Och visst smakar en härlig söndagsfrukost med ägg och bacon bättre om man förtjänat den?

Spara pengar på träningsutrustning

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 300 webbutiker, bl.a. Gymgrossisten och Outnorth.

Att handla med re:member reward är hur enkelt som helst:

  • Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök. Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.

  • Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:memberkort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura. Det kostar aldrig något extra att handla via re:member reward.

  • Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:memberkort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

Ansök om re:member flex kreditkort här