fodelsedagspresent-flickvan.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Bästa tips för födelsedagspresent till en flickvän

Att hitta den perfekta presenten till flickvännen kan i många fall vara lättare sagt än gjort. Vissa önskar sig så många saker att det blir svårt att välja medan andra inte har några särskilda önskemål. Men hur mycket ska man lägga på en present och finns det några bra tips? Läs mer om bra presenter och få inspiration till roliga idéer här.

En bra födelsedagspresent handlar mycket om omtanke och en gåva som visar att du verkligen ansträngt dig kan faktiskt bli mer uppskattat än dyra, lyxiga presenter. Med det sagt finns det många bra presenter som passar perfekt till vissa flickvänner.

Personliga födelsedagspresenter är alltid en bra idé

Har din flickvän sagt att hon önskar mer tid på tu man hand? Har hon alltid velat åka till ett speciellt ställe eller har hon kanske en favoritplats? Planera in en rolig överraskning – kanske kan ni äta middag på stället där ni hade er första dejt.

Att satsa på något personligt blir ofta väldigt uppskattat och om ni gör någonting gemensamt får ni dessutom mer tid tillsammans.

Presenttips för olika intressen

Träning och hälsa är ett vanligt intresse hos många tjejer. Snygga och bra träningstights från Casall,eller ett presentkort på härliga hudvårdsprodukter på Body Shop är alla bra tips på uppskattade presenter.

Annars kan ett presentkort på Hotels.com alltid vara uppskattat. Då kan hon få boka en mysig weekend till er båda två om du har tur!

Roliga upplevelser i gåva

Tycker både du och tjejen att det är lite trist med prylar? Bjud flickvännen på en tur med luftballong, en fartfylld resa med ribbåt i Stockholms skärgård eller en lyxig spadag på Sturebadet.

Presenter i olika åldrar 

Om man varit tillsammans länge kan det vara riktigt knepigt att hitta bra födelsedagspresenter. Det kan kännas som att man redan har gett varandra allt som går att hitta på och att det blir svårare för varje år. Men kanske finns det något i livet som skulle kunna ge uppslag till en rolig present. Ett nytt intresse eller några andra stora förändringar? Om inte annat kan du ge flickvännen en prenumeration på C More, så att hon kan hitta någon ny favoritserie att titta på under kvällarna.

Läs även tips till en 30-årspresent50-årspresent och 60-årspresent här.

Födelsedagspresent för sommar eller vinter

Det går att hitta på många roliga idéer beroende på när din flickvän fyller år. Infaller födelsedagen under sommaren? Ta med henne ut till ett roligt badställe! Fyller hon år mitt under novembermörkret? Bjud på en härlig middag och bjud in hennes bästa kompisar och mys tillsammans hela kvällen.

Spara pengar på födelsedagspresent till din flickvän

Att hitta den perfekta födelsedagspresenten till din flickvän kan lätt bli dyrt, så se till att leta rätt på de bästa erbjudandena. Om du har ett kreditkort från re:member, får du upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker, vilket underlättar för dig som har svårt att hitta på en bra present till rimlig peng. Observera att rabatten inte inkluderar moms eller frakt. Om du inte redan har ett kreditkort från re:member, kan du snabbt och enkelt ansöka om ett här.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.