fodelsedagspresent-pojkvan.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Tips på födelsedagspresent till en pojkvän

Födelsedagspresenter kan vara riktigt roligt att hitta på, samtidigt som det kan vara otroligt svårt att fixa en perfekt present till den som har allt. Är det dessutom din älskade pojkvän som fyller år ökar prestationsångesten ytterligare. Här kommer några bra tips på presenter för flera stilar, åldrar och intressen.

När någon man tycker om fyller år känns det alltid lika viktigt att hitta på en bra och genomtänkt födelsedagspresent för att visa sin uppskattning.

Det viktigaste med en bra present är att du i god tid börjar fundera på vad pojkvännen skulle uppskatta allra mest. Är det någon häftig pryl, något som visar på lite extra omtanke eller kanske något riktigt personligt?

Hur mycket ska man lägga på en bra present?

Det kan låta som en klyscha, men det är faktiskt inte prislappen som avgör huruvida presenten blir lyckad eller inte. Se till att du inte spenderar mer än du har råd med och kom ihåg att en mysig picknick eller en myskväll med roliga överraskningar kan vara precis vad pojkvännen behöver.

Presenter för olika intressen

Har din pojkvän ett stort modeintresse? En snygg klocka är en stilfull och praktisk present som finns i flera prisklasser. Kannske kan en klocka från Klockia med snyggt armband i rostfritt stål passa?

Om din pojkvän inte har några specialintressen kan du ändå hitta många fina presenter. En bra rakapparat från CDON.com eller en bärbar högtalare med grymt ljud från JBL kan vara presenter som de flesta uppskattar.

Presenttips till pojkvännen som har allt

Det kan vara svårt att köpa presenter till den som har allt eller som kanske inte alls intresserar sig för prylar. Många köper de saker de vill ha på egen hand, vilket gör det nästintill omöjligt att hitta på en present de skulle bli glada över.

Här är nägra goda tips:

  • En upplevelse är alltid ett säkert kort till den som inte önskar sig något. Dessutom är risken obefintlig att det blir fel färg, fel present eller något överflödigt som bara står och samlar damm.
  • Bjud din pojkvän på en mysig weekend
  • Bjud på en god middag med ölprovning 
  • Utmana honom på en fartfylld sportbilstur

Tänk på att vissa presenter passar bättre på sommaren, t.ex. en mysig weekend i skärgården, medan en middag eller dryckesprovning är mysig på vintern.

Presenter för olika åldrar

Även om åldern egentligen inte spelar någon roll, kan man önska sig olika saker vid olika skeden i livet. Har din pojkvän precis tagit körkort? Köp något roligt till bilen eller ett presentkort på Autoexperten, så han själv kan välja något fint.

Om dera precis har köpt deras första bostad, kanske några bra köksprylar från Cervera kan vara en bra idé eller något annat som passar i det nya hemmet.

Läs även goda tips till en 30-årspresent här.

Spara pengar på present till pojkvännen

Om du vill hitta en prisvärd present till din pojkvän kan det löna sig att handla med bra rabatter. Med ett re:member kreditkort behöver du inte vänta på de stora kampanjerna, utan du får du upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker hela året, vilket kan löna sig om du har svårt att få budgeten att gå ihop. Observera att rabatten inte inkluderar moms eller frakt. Om du inte redan har ett kreditkort från re:member kan du ansöka om ett här.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.