traningstilbehor.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Köpguide – träningskläder och träningstillbehör

Med rätt utrustning kommer du lättare igång med träningen. Strumpor och underkläder i funktionsmaterial ökar komforten, medan pulsklockan och sporthörlurarna hjälper dig att toppa formen. Här är träningkläder och träningstillbehören du inte vill vara utan.

Tekniska tillbehör

Pulsklocka

Pulsklockor har blivit mycket populära på senare år och är ett utmärkt hjälpmedel för dig som vill gå ner i vikt eller komma i form. En pulsklocka lär dig mer om din egen kropp och hur du fungerar när du tränar. Inte minst fungerar den som en motivationsfaktor som kan pusha dig lite extra under träningen.

Outnorth har ett stort utbud av pulsklockor från bland annat Polar och Garmin. Handla träningsklockan via re:member reward med ditt re:member Flex eller re:member Mastercard kreditkort så får du upp till 8 % i reward-rabatt. 

Hörlurar

Att lyssna på musik är ett bra sätt att peppa sig själv när man tränar. De hörlurar du använder till vardags inte är särskilt lämpade för träning och därför kan det vara en bra idé att införskaffa ett par sporthörlurar. Sporthörlurar är vanligtvis trådlösa så att du slipper hängande sladdar som kan fastna i saker och ting. De sitter bra i örat och ramlar inte ut om det blir ryckigt. De är dessutom svettåliga!

Sporthörlurarna från Jaybird har fått bra betyg i flera tester och de går bland annat att hitta på Gymgrossisten. De har lång batteritid, kan bäras på flera olika sätt och är mer robusta än vad man kan tro. 

Läs också vår artikel med 5 enkla träningstips här.

Baskläder

Strumpor

Du har naturligtvis märkt att dina strumpor blivit svettiga och blöta efter ett hårt träningspass. Visste du att en människa kan svettas upp emot en liter per dag, bara från fötterna? Blöta strumpor kan skava och orsaka blåsor, därför är det viktigt att du väljer strumpor i ett material som transporterar bort fukten. Dessutom bör de ha så små sömmar som möjligt så att de inte skaver.

Kari Traa, Aclima och Craft har träningsstrumpor i bra kvalitet. Du hittar dem bland annat på Outnorth.

Underkläder

Underkläder kan ha en tendens till att glida upp, skava och bli blöta under träning. Om du har tröttnat på dina obekväma bomullstrosor är det dags att investera i ett par träningstrosor. Med fukttransporterande underkläder i ett material som andas känner du dig bekvämare och kan träna bättre.

Gymgrossisten har ett stort urval av träningsunderkläder från bl.a. Casall, Rönisch, Björn Borg och Under Armour. 

Sport-BH

Att träna utan en bra sport-BH kan kännas obehagligt. Bysten behöver nämligen stöd, både för bekvämlighetens och hållningens skull. Utan ett bra stöd kan du riskera att din hållning blir sämre, vilket på sikt kan leda till ryggbesvär.

Dynamic Seamless Sports Bra från ICIW är en sömlös sport-BH som ger maximalt stöd och passar utmärkt för hård träning. Dubbla lager textil för optimal passform samt brottarrygg för ökad rörelsefrihet.

Kolla också vår artikel med tips till träningskläder för vintern här.

Diverse tillbehör

Handskar

Tränar du mycket styrketräning kan det löna sig att investera i ett par träningshandskar. De skyddar händerna och ger ett bättre grepp runt stången när du lyfter tunga vikter. För dig som tränar crossfit skyddar de också från skavsår och blåsor, oavsett om du tränar inne eller ute.

Gymgrossisten har ett stort urval av träningshandskar för olika typer av träning, såsom styrketräning, crossfit, och löpträning. 

Vattenflaskor

Alla vet att det är viktigt att dricka mycket vatten, framförallt när man är aktiv och svettas mycket. Ta med dig en vattenflaska när du tränar så undviker du att kroppen blir uttorkad. På Nelly hittar du bland annat vattenflaskor från Nike.

Få rabatt på träningsutrustning och tillbehör

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 300 webbutiker, bl.a. Gymgrossisten och Outnorth.

Att handla med re:member reward är hur enkelt som helst:

  • Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök.

  • Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.

  • Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:memberkort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura.

  • Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:memberkort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

Ansök om re:member flex kreditkort här