billiga-klader-pa-natet.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Billiga kläder online

Att uppdatera garderoben behöver faktiskt inte kosta skjortan. Så gott som alla webbshoppar har regelbundet kampanjer och rabatterbjudanden, så det finns massor av pengar att spara om du håller ögonen öppna.

Att handla kläder online är oerhört populärt och det finns inget som tyder på att trenden kommer att avta. Tvärtom så ökar e-handeln med ca 15 procent om året, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på alla dess fördelar. 2015 nätshoppade vi svenskar för över 50 miljarder kronor enligt e-barometern, som ges ut av PostNord.

Fördelar med att handla kläder online

Du slipper trängas i butiker och gallerior och du kan handla precis när det passar dig, eftersom nätbutikerna alltid har öppet. Det är lätt att jämföra priser och du slipper springa omkring på stan för att hitta det du vill ha. Det är ju bara att googla.

Många nätbutiker erbjuder fri frakt och fri retur, vilket gör det säkrare att handla kläder online utan att prova dem. Om ett plagg inte skulle passa är det ju bara att skicka tillbaka det. Att handla kläder online är med andra ord enkelt, bekvämt och framförallt billigt.  

Här handlar du billiga kläder online

Ska du på födelsedagsfest och behöver något att ha på dig, eller är det dags att uppdatera träningsgarderoben? Oavsett vad du behöver kan du hitta billiga kläder online. Här är några tips:

  • Bubbleroom säljer partyoutfits från både exklusiva och billiga varumärken. Här finns allt från klänningar och skor till kjolar, toppar, accessoarer, underkläder, jackor och leggings. Handlar du med re:member kreditkort får du 12% reward-rabatt på köp hos Bubbleroom.

  • Nelly.com är Nordens största nätbutik inom mode och lägger ut nya plagg varje dag. Bland de 850 olika varumärkena i webbshoppen hittar du kända märken som Filippa K, Marc Jacobs, Calvin Klein och By Marlene Birger. Nelly har också egna märken, som Nelly Trend och Nelly Shoes. Genom förmånsprogrammet re:member reward får du 8% rabatt hos Nelly.

  • Outnorth är en av Nordens största aktörer inom sport och fritid och har ett enormt utbud av sport- och träningskläder. I det stora sortimentet finns även många skandinaviska kvalitetsvarumärken som Bergans, Norrøna, Fjällräven, Helly Hansen och Hilleberg. Outnorth har prisgaranti och erbjuder alltid öppet köp eller kostnadsfritt byte. Om du handlar med re:member kreditkort får du 8% rabatt på alla köp hos Outnorth.

Fördelar med att betala med kreditkort

Det finns flera fördelar med att betala med ett kreditkort från re:member – inte bara när du handlar billiga kläder online:

  • Alla kreditkort från re:member kan användas runt om i hela världen, inget annat kort har bättre täckning. Om du ska handla i butik eller ta ut pengar i en bankomat utomlands så behöver du bara hålla utkik efter Mastercards logga.

  • Skulle du upptäcka ett fel på varan eller om säljföretaget går i konkurs har du möjlighet att reklamera köpet hos kortutgivaren.

  • re:member erbjuder upp till 8 veckors räntefri kredit, så att du kan handla först och betala nästa gång du får lön.

  • Med re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort får du tillgång till förmånsprogrammet re:member reward. Här får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker.

Ansök om ett kreditkort från re:member här

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.