tidernas-snyggaste-malene-birger-vaskor.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Tidernas snyggaste Malene Birger-väskor

Den danska modedesignern Malene Birger har verkligen tagit världens fashionistas med storm. Vad som kännetecknar Malene Birger är hennes förmåga att kombinera klassisk stil med moderna och mer konstnärliga inslag.

När det kommer till Malene Birger-väskorna finns ett tydligt mönster. Väskorna är ofta designade med stilrena och avskalade former och med grafiska och klassiska mönster. Vad många gillar med just Malene Birger-väskor är att de håller hög kvalitet och känns lyxigt exklusiva, samtidigt som de faktiskt är väldigt prisvärda. Du behöver inte lägga 30 000 kronor på en väska, med Malene Birger hittar du minst lika vackra och trendsäkra väskor för bara några tusenlappar.

En av de absolut snyggaste och mest populära väskmodellerna från Malene Birger är hennes shoppermodell. Väskans rymlighet och bekväma axelrem gör den till den bästa väskan för alla tillfällen. Här får du plats med allt du behöver, från dator och mappar till mobilen, smink och mycket mer. Väskmodellen finns i flera mönster och passar minst lika bra till den festliga outfiten som till den vardagliga.

Det ska vara praktiskt

Modet kommer och går, så har det alltid varit. Något som dock har stått emot både tid och rum är klassiska väskmodeller. Mindre handväskor har alltid varit omåttligt populära och du hittar många olika modeller från Malene Birger. Mindre väskor är perfekt både till vardags, men särskilt på festen. Du får plats med det väsentliga – läppstift, mobil och plånbok.

Idag ser samhället väldigt annorlunda ut än för 50 år sedan och något som har förändras en del är såklart modet. Idag fokuserar många varumärken på att tillverka snygga och trendiga väskor men som dessutom är praktiska. Varuhusen kombinerar alltså komfort med stil och design. Detta är något som du alltid hittar i Malene Birger-väskor. Även de mindre väskorna har smarta fack och bekväma handtag som gör att du kan använda väskan till alla olika tillfällen.

Passa på när du ser en bra deal

När det kommer till märkesväskor kan du verkligen se ditt väskköp som en investering. Märkesväskor från Malene Birger har ett bra andrahandsvärde. Detta betyder att du kan sälja din väska till ett bra pris, även om du använt den i flera år. Klassiska väskmodeller går inte ur tiden, de blir nästan trendigare och mer eftertraktade allteftersom. Om du skulle hitta en Malene Birger-väska på secondhand eller till ett bra erbjudande, kan det vara bra att ta chansen.

Eftersom märkesväskor kostar en del kanske du inte alltid har pengarna på en gång. För att inte gå miste om ett bra erbjudande kan det vara bra att vara förberedd. Om du använder ett av våra kreditkort är du alltid redo med en kredit om ett bra erbjudande skulle dyka upp. Du kan dessutom delbetala med kortet och på så sätt slippa betala hela beloppet på en gång. Läs mer om vårt kreditkort re:member flex här.

Få rabatt på Malene Birger-väska

När du skal köpa kläder och väskor online är det bra att veta att du kan spara pengar. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 300 webbutiker. På exempelvis Nelly.com kan du få upp till 8 % reward-rabatt på din Malene Birger-väska. 

Har du inget re:member kreditkort? Ansök om ett här. 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.