sport-traningsklader-pa-natet.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Sportkläder online

Undvik stressen i köpcentrum och stans butiker nästa gång du ska köpa sportkläder. Om du köper sportkläder online, har du tillgång till alla varumärken som finns och det är enkelt att jämföra priser.

Sportkläder måste sitta bra och vara sköna och praktiska. Men de får gärna vara snygga också, eller hur? Som tur är finns alla större sportbutiker online och utbudet är så gott som obegränsat.

Fördelar med att handla sportkläder online

  • Du hittar allt på ett ställe – Webbshopparna har ett betydligt större utbud av storlekar, färger och varumärken än vanliga butiker – och hittar du inte det plagg du söker är det bara att surfa vidare.

  • Ingen stress – Du kan i lugn och ro se och läsa om plaggen och jämföra olika produkter.

  • Kundrecensioner – Många webbshoppar ger sina kunder en möjlighet att betygsätta och kommentera produkterna. På så sätt kan du bilda dig en uppfattning om plagget innan du slår till.

  • Öppet dygnet runt – Du kan handla precis när du vill och slipper tänka på öppettider.

  • Specialerbjudanden och rabatter – Webbshopparna har ofta kampanjer och rea. Sportkläder är ofta ganska dyra, men om du håller koll på när shopparna har specialerbjudanden kan du göra fynd.

Få fler bra tips om att handla online här.

Populära sportbutiker online

  • Röhnisch är ett svenskt familjeföretag som gör tränings- och golfkläder för kvinnor. Företaget fokuserade i starten på gymnastikredskap och breddade sig till att även inkludera gymnastikkläder. De erbjudar fri frakt och leverans inom 2-4 dagar.
  • Outnorth är störst i Sverige på sportkläder online. Här hittar du kläder och utrustning från kända varumärken som Bergans, Fjällräven, Urberg och Peak Performance.

  • Nelly är stora på mode och säljer numera även trendiga sportkläder och skor. I år är det mycket tryck och färger som gäller, och svart är alltid rätt.

Handla säkert på nätet

Du kan använda ditt re:member kreditkort när du handlar sportkläder online. Men var noga med att endast använda det i kända och säkra butiker.

Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat 10% rabatt på Röhnisch Sportswear. Har du inte redan ett kreditkort från re:member så kan du enkelt ansöka om ett här.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.