present-till-pojkvan.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Present till pojkvän: Detta kommer han gilla

Att hitta den perfekta presenten till pojkvännen är ofta lättare sagt än gjort. Det behövs kreativitet, tålamod och ibland krävs helt rätt timing för att lyckas. Du vill ge något originellt och genomtänkt men vill inte heller riskera att ge något alldeles för avancerat. re:member har pratat med Greatdays – som är experter på häftiga presenter – och de ger dig några bra tips inför den stora dagen.

Det är vanligt att man känner sig fundersam när man ska köpa en present till sin pojkvän. Vad är roligast att få? Vad kan man hitta på tillsammans? Vilken prisnivå är lagom?

– Egentligen finns det inga rätt och fel gällande val av present, så länge den är genomtänkt och vald med hjärtat, säger Ana Bosnjak, marknadsansvarig på Greatdays.

Enligt henne är till exempel prisnivån helt oviktig. För din egen skull kan det vara klokt att tänka igenom och bestämma hur mycket du vill och kan lägga på presenten – men att köpa något väldigt dyrt bara för sakens skull, är onödigt.

– Presentens värde sitter snarare i omtanken än i prislappen, menar hon.

Alla gillar olika

Kommer du ihåg senast du fick en riktigt bra present? Antagligen var det något du verkligen önskat dig – eller en överraskning som blev ett minne för livet. Nyckeln till en lyckad present är nämligen att alltid utgå från födelsedagsbarnet själv och det gäller även din kära pojkvän – vad hade han blivit mest glad över?

– Livet förändras hela tiden och våra behov likaså. Behöver han en mysig avkopplande upplevelse med dig, en härlig dag med killkompisen eller kanske något med fullt fokus på endast honom?

Sedan har vi alla olika intressen – vissa uppskattar lugn och ro, andra mer fart och fläkt och därför är det viktigt att utforma presenten efter personligheten.

– Om din pojkvän gillar fart och äventyr så har Greatdays många olika alternativ att erbjuda, i många olika prisklasser. Låt honom provköra en Ferrariåka ribbåt i Stockholms skärgård, hoppa fallskärm eller utmana sig själv – och kanske sina kompisar – i en spännande äventyrsbana, tipsar Ana.

Läs även våra goda tips för present till flickvän här.

Present till pojkvän: Detta kan ni njuta av tillsammans

Avkoppling och relax kan också vara ett vinnande koncept. Ta med pojkvännen på spahelg och njut av ansiktsbehandlingarmassage och lyxig champagne tillsammans. En mysig övernattning på hotell är också alltid en uppskattad upplevelse, kanske i kombination med en ost- och vinprovning. The Winery Hotel är den ultimata platsen för dig som älskar vin. Här får ni följa druvans väg från Toscana till färdigt vin på hotellet – de tillverkar nämligen sitt eget!

– Det är en otrolig upplevelse som kan passa extra bra på alla hjärtans dag. Delad glädje är ju dubbel glädje och att skapa minnen tillsammans stärker dessutom relationen och ger er något ni kan glädjas åt en lång tid framöver. Annars är en enkel – men god och romantisk – middag för två alltid en bra idé.

Det viktigaste när du ger dig ut i presentdjungeln är dock alltid att välja din gåva med hjärtat.

– En present som du valt ut med omsorg kommer att bli perfekt – vad det än är – eftersom den är ett tecken på den kärlek du känner för honom, avslutar Ana.

Spara pengar på present till pojkvän

När du ska ge en present till pojkvännen är det kul att ge bort en upplevelse som han sent kommer glömma. Ännu bättre blir det om du samtidigt kan spara pengar. Med kreditkortet re:member flex får du upp till 10 % reward-rabatt på alla köp hos Greatdays.se. Om du inte redan har ett kreditkort från re:member kan du ansöka om ett här.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.