fa-en-billigare-semester-med-remember-reward.jpg

fordelar-remember.jpg

Spara pengar på resan!

Få upp till 25 % reward-rabatt i över 300 webbutiker. 

 

Läs mer om re:member reward 

Ska du ut och resa 2021? Här får du några bra tips

Oavsett om du drömmer om långa sandstränder, storstadsliv eller natursköna omgivningar finns det många fördelar med ett re:member kreditkort när du ska ut och resa. Vi ger dig några bra tips inför din drömresa ut i världen.

Ett re:member flex kreditkort ger dig fördelar som ett vanligt bankkort inte kan erbjuda. Oavsett var du befinner dig i världen är ett kreditkort en praktisk lösning – för med 32 miljoner platser där du kan använda det är möjligheterna oändliga. Redan långt innan du fäller tillbaka ryggen på din flygstol för att koppla av på väg till din drömdestination kan du dra nytta av kortets många fördelar med hjälp av förmånsprogrammet re:member reward.

Spara pengar på flyg och boende

Oavsett om du vill resa för att få lite miljöbyte, uppleva något spännande eller bara ta det lugnt har du aldrig förr haft så enkel tillgång till mängder av prisvärda resmål över hela världen. Och eftersom antalet avgångar från svenska storstäder hela tiden blir allt fler går det att hitta billiga flygbiljetter.

Innan du slår dig ner vid datorn och bokar flygbiljetterna föreslår vi att du tänker igenom alla fördelarna med ett re:memeber kreditkort. Förmånsprogrammet re:member reward ger dig nämligen bra rabatter när du beställer flyg och hotell genom bland annat Booking.comHotels.com och Expedia.

Om du skulle vilja ha en hyrbil under resan kan du också få rabatt på hyrbil från till exempel Holiday Autos och Auto Europe. Ett bra tips är att använda kreditkortet när du ska betala hyrbilen, då undviker du att biluthyraren reserverar ett belopp på ditt konto som betalningsgaranti.

Trygghet på resan

Med en reseförsäkring kan du vara säker på att du är trygg om något skulle hända, var du än råkar befinna dig i världen. Enligt aktuell statistik blir hela en av tre drabbade av någon sjukdom under sin utlandsresa. Det behöver inte vara något allvarligt, men det kan bli dyrt för dig om du inte är försäkrad.

Och vem sa att det är krångligt att skaffa en försäkring? Om du betalar mer än 50 % av resekostnaderna med ditt re:member kreditkort får du automatiskt även en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Försäkringen gäller bland annat vid sjukdom, stöld och bedrägeri men även vid avbeställningar, förseningar och försvunnet bagage. Försäkringen gäller för upp till fyra vuxna i en familj och obegränsat antal barn under 23 år i samma hushåll – eller upp till tre medresenärer.

Vart går resan 2020?

Vi svenskar älskar att resa oavsett om det handlar om nära eller avlägsna destinationer. Ungefär 75 % av oss gör en resa varje år och det finns många resmål att välja bland. Kanske du vill ge dig ut på en tjejresa eller fotbollsresa till England med grabbgänget? Eller varför inte uppleva Köpenhamns storstadspuls? Här kan du besöka några av Nordens bästa restauranger, gå på Tivoli, shoppa på Strøget eller bara hyra en cykel och njuta av stadens fantastiska arkitektur.

Om du vill uppleva något helt nytt under 2020 och åka till en ny plats kan vi rekommendera följande destinationer:

 • Rumänien
  Östeuropa har en vacker natur och i hjärtat av Transsylvanien finns det imponerande bergsområden och stora skogar som är perfekta för utomhusaktiviteter som till exempel vandring, camping och för att se på djurlivet. 
 • Makedonien 
  Vid en av Europas äldsta och djupaste insjöar ligger den vackra staden Ohrid. Ta en båttur och testa olika vattenaktiviteter som simning, snorkling eller dykning. Denna pärla på Balkan är definitivt värd ett besök.
 • Georgien 
  Det lilla landet i Europa är förhållandevis oupptäckt av turister trots att det är så tillgängligt. Här hittar du städer som är fulla av kontraster – vacker gammal arkitektur, levande gatukonst, höga skyskrapor och kasinos.  Om du utforskar områdena utanför städerna kan du uppleva landets religiösa arv i form av flera vackra kyrkor.
 • Jordanien
  Se till att du har gott om tid när du ska utforska allt det fantastiska som Jordanien har att erbjuda. Besök den vackra huvudstaden Amman, Döda havet, underverket Petra och Wadi Rum där du hittar ett otroligt ökenlandskap.
 • Argentina
  Argentina är den perfekta destinationen för backpackers. Tack vare bra bussförbindelser kan du uppleva alla fantastiska delar av landet, från Iguazu Falls i norr till Patagonien i söder. Huvudstaden Buenos Aires är en av landets vackraste städer med helt unika stadsdelar.

re:member flex kreditkort – med på resan

Utöver bra rabatter via förmånsprogrammet samt den kompletterande reseförsäkringen med avbeställningsförsäkringen kan du också få upp till 100 000 kronor i kredit och upp till 8 veckors räntefri återbetalningstid. Kreditkortet har ingen årsavgift, varken första året eller efterföljande år.

Läs mer om re:member kreditkort och lycka till med planeringen av dina kommande resor – Trevlig resa!

 

Spara pengar på resan!

Få upp till 25 % reward-rabatt i över 300 webbutiker. 

 

Läs mer om re:member reward 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.