varens-trender.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Vårens trender 2018

Är det dags att uppgradera garderoben eller låta vårens trender ta plats därhemma? Eller är du på jakt efter årets bästa teknik? Här är snabbguiden som ger dig koll på 2018 – och rabatterna du inte vill missa.

Våren närmar sig med stormsteg, och med ljuset kommer lusten att uppgradera och ge nytt liv åt både hemmet och garderoben.

Vi svenskar handlar allt mer online – många uppskattar att kunna titta och klicka hem sina varor i lugn och ro, direkt från soffan. Med re:member flex får du dessutom reward-rabatt när du shoppar online. Tack vare kortets omfattande förmånsprogram re:member reward får du upp till 25 % tillbaka (reward-rabatt gäller inte för moms- och fraktkostnader) när du handlar med kortet i över 300 butiker.

Rabatt hos välkända varumärken

Programmet innehåller kända varumärken inom mer än 20 kategorier, som exempelvis Hotels.com, Apotek Hjärtat och Booking.com. Programmet uppdateras dessutom dagligen med nya kampanjer och erbjudanden.

– Vi vill erbjuda våra kunder tjänster som är enkla att använda och som ger dem mervärde. Därför är re:member reward-programmet perfekt. Det ger våra kunder tillgång till många spännande nätbutiker, och vi hoppas att det kommer att mottas väl och användas flitigt av våra kunder, säger Freddy Syversen, CEO på Entercard Group som ger ut re:memberkortet.

Men vilka är trenderna och prylarna att hålla koll på under 2018?

Varsågod, nedan följer en snabbguide till både hemmet, modet och prylarna.

INREDNING

Trenden med hållbarhet och det jordnära håller i sig. Mycket handlar om downsizing, alltså att satsa på naturmaterial och skala bort tekniken. Därför kommer material som läder och skinn starkt.

Hemmets färger domineras av terracotta, beige och grått – med två av vårens stora trendfärger rosa och grönt som tydliga accenter.

Och du behöver inte göra en total makeover hemma för att piffa till hemmet; kuddar, filtar, ljusstakar, ett keramikföremål eller en ny lampa kan enkelt sätta ny prägel på vardagsrum eller sovrum.

Inred och få rabatt på ditt köp – kolla in alla butiker som ingår i reward-programmet här

MODE

Lekfullt och med mycket färg för dig som vågar, men också en comeback för de klassiska blåjeansen. Ja, så kan trenderna inför 2018 sammanfattas.
Med ett färgglatt basplagg – gärna i lila – lyfter vi vår (oftast) svarta och mörka jobbgarderob, och jeansens återtåg är en välkommen nyhet för alla oss som prioriterar enkelhet och funktion.

Även klassiska trenchcoaten håller ställningarna i vår, för såväl kvinnan som mannen. Långa rockar och bomberjackan i nylon är helrätt för män i vår.

Klicka hem vårens snyggaste outfits – med rabatt. Läs mer och ansök om re:member flex här!

TEKNIK

Internet of Things är knappast ett nytt uttryck. Men trenden med uppkopplade, smarta enheter bara fortsätter att växa, och fram till 2020 spås ca 50 miljarder enheter vara uppkopplade världen över.

Är dammsugaren på väg att lägga av? Då kan det vara läge att kolla in de nya smarta varianterna som finns på marknaden. Med hjälp av avancerad teknik läser de av rummet, laddar sig själva och minns var de slutade städa när batteriet tog slut. Och självklart kan du styra din städhjälp på distans via en app. Eller gör dina prylar spårbara vi en smart liten Bluetooth-enhet – slipp leta efter nycklar och telefon igen!

Trenden med att slippa kablar och sladdar fortsätter att växa. Trådlösa högtalare och tv-skärmar där alla dina enheter ansluts på ett och samma ställe gör att sladdhärvan är ett minne blott.

Köp hem vårens smartaste teknik med reward-rabatt

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.