traningsklader-vinter.jpg

re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 56 dagar räntefri kredit.

Läs mer om flex

Träningskläderna du behöver under vintern

Idag finns det mängder med funktionella och varma träningskläder som är specialutvecklade för vårt nordiska vinterklimat. Här är en liten guide till träningskläder för vintern som du behöver för utomhusträning.

Underställ

Gör inte misstaget att ta på dig för mycket träningskläder när du tränar utomhus på vintern. Har du flera lager med ull och fleece under jackan blir du snabbt alldeles för varm. Tricket är ta på sig precis så mycket att man inte fryser.

Ytterst bör du självklart ha ett vind- och vattenavstötande plagg, men lika viktigt är vad du har under. Välj ett underställ som reglerar värmen och transporterar bort fukten, till exempel Women's Merino Wool Mix Set från FÅK – ett mjukt och skönt set med underställströja och byxa. Setet finns även för män och är tillverkat av en blandning av merinoull och polyester som både är slitstarkt och värmer.

Handla träningkläder via re:member reward med ditt re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort så får du upp till 8 % i reward-rabatt hos Outnorth. 

Mössor, halsdukar och pannband

Ungefär hälften av kroppsvärmen försvinner ut via huvudet, så ta på dig en mössa när du tränar utomhus. LightWool Beanie Unisex från Aclima är en tunn och varm löparmössa. Modellen är unisex och är av finaste merinoull-kvalitet. reflexloggor fram och bak.

Patagonia Fishermans Rolled är en mössa som är perfekt för skidåkning, vandring eller för dagligt bruk. Det mjuka och sköna materialet håller dig varm och passar perfekt under en klätterhjälm eller skidhjälm. 

Om det är riktigt kallt ute kan det vara skönt med träningstillbehör slik som en halsduk, en balaclava eller en halstub som du kan dra upp över näsan. Heavyweight Merino Wool Buff är en buff som kan användas som bandeau, pannband eller skidmask. Den är tillverkad i ett ytterst töjbart mikrofibermaterial som andas och är fuktreglerande. Perfekt för löpträning och skidåkning.

Se till att du syns i mörkret

När du är ute och springer en vintermorgon eller på kvällen när solen gått ner bör du använda plagg som syns i mörkret så att bilförare och andra trafikanter ser dig på långt håll. Använd en reflexväst eller den här funktionsscarfen, som både värmer och gör att du kan känna dig trygg under joggingturen. 

Du kan även investera i en pannlampa så att du ser var du sätter ner fötterna. Om du bara ska använda den när du är ute och springer behöver du inte lägga alltför mycket pengar på den, men en pannlampa är alltid bra att ha ”utifall att”.   

Få rabatt på träningskläder och träningsredskap

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bl.a. Gymgrossisten och Outnorth.

Så här handlar du med re:member reward:

  1. Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök. Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.
  2. Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:member-kort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura. Det kostar aldrig något extra att handla via re:member reward.
  3. Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:member-kort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

Kreditkortet frå re:member har många fördelar. Du får bland annat med re:member flex upp till 100 000 kr i kredit och upp till 56 dagar räntfri kredit

Att ansöka om kreditkort från re:member är inte bindande. Du kan enkelt ansöka om kreditkortet re:member flex här: 

Ansök om re:member flex

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.