traningstights-dam.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

De senaste trenderna inom träningskläder

Träningskläder har blivit mode. Utbudet har ökat enormt och förutom sportbutikerna har även de stora klädkedjorna träningstights, träningstoppar och funktionella underställ i sortimentet. Här är några av de senaste trenderna inom träningskläder.

Det är betydligt fler som tränar idag än för bara några år sen. Den senaste fritidsundersökningen från SCB visar bland annat att 3 av 4 kvinnor, 74 %, ägnar sig åt träning på fritiden. Andelen män som tränar har också ökat en hel del, från 58 till 70 % under åren 2008–2015. Inte undra på att utbudet av träningskläder och träningstillbehör idag är större än någonsin.

Trender inom träningskläder

Streetsmart

Välj träningsplagg som du både kan använda på gymmet och på jobbet, så sparar du en slant. Det har sedan länge varit trendigt att bära träningskläder till vardags och kombinera dem med andra plagg. Ett par träningsleggings till en stor skjorta, en cykeljacka till ett par jeans, sneakers till trenchcoaten osv.

Färger och mönster

Abstrakta mönster är populärt på såväl träningskläder som skor. Grönt och marinblått är stort hösten 2017 och stilen ska gärna vara futuristisk och sci-fi-inspirerad.

Kompression

Kompressionstights som får fart på blodcirkulationen har varit populära länge och nu finns det även överdelar och strumpor med kompression. Fördelen med dessa plagg är att de stramar åt så att syretillförseln i muskulaturen ökar – vilket leder till bättre prestationsförmåga. Dessa plagg gör det också lättare för kroppen att återhämta sig mellan träningspassen.

Anti-Shake

Alla vill kunna känna sig bekväma och se bra ut när de rör på sig. Anti-Shake-tights är tillverkade i ett funktionellt material som håller låren och rumpan på plats.

Läs också vår artikel om träningskläder för vintern här.

Här får du reward-rabatt

Gymgrossisten

Gymgrossisten är Nordens största och ledande återförsäljare av kosttillskott, träningsredskap och träningskläder. Här hittar du det bästa från välkända varumärken så som Star Nutrition, Muscletech, DCore och Better Bodies.

Outnorth

Outnorth är en av Skandinaviens ledande nätbutiker inom friluftsliv och outdoor. Är du på jakt efter skidor, långfärdsskridskor, fiskeutrustning, mountainbike, campingutrustning etc. hittar du det här. Dessutom kläder och utrustning från kända varumärken som Adidas, Fjällräven, Helly Hansen, Craft och många andra.

Få rabatt på träningskläder med re:member reward

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 300 webbutiker, bl.a. Gymgrossisten och Outnorth.

Att handla med re:member reward är hur enkelt som helst:

  • Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök. Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.

  • Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:memberkort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura. Det kostar aldrig något extra att handla via re:member reward.

  • Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:memberkort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

Ansök om re:member flex kreditkort här