Boka din skidresa med re:member

   

Har du planer på att boka en skidresa kan det vara en bra idé att göra det med ditt re:member-kort. Med re:member flex kan du få rabatt på bland annat utrustning, hyrbil och boende. Läs mer om detta och de andra fördelarna med att ta med dig ditt kort på resan nedan.

Få rabatt på skidutrustning

Med förmånsprogrammet re:member reward kan du få upp till 25 % rabatt i över 250 webbutiker. Perfekt när du ska köpa nya skidor eller boka hotell och flyg!

Var trygg på resan

Med re:member flex kreditkort ingår alltid en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd inkluderad som gäller när du betalat mer än 50 % av resan med kortet. 

Fördelar med re:member kreditkort

Det finns många fördelar med ett kreditkort från re:member. Bland annat får du hjälp att få pengarna tillbaka om du inte får dina varor som du beställt på internet, och dessutom ingår en reseförsäkring när du betalar hela resan med ditt re:member kreditkort.

Våra bästa tips på skidorter i Norge

Dramatiska vyer, så vackra att man häpnar, backar med större fallhöjd än i Sverige, bra offpist-möjligheter, mindre köer till liftarna – det finns många skäl att åka på skidresa till Norge. Här är tre av de bästa skidorterna för dig som gillar att åka puder.  

Untitled design (24).png

re:member flex

    • Ingen årsavgift
    • Rabatt i över 300 webbutiker
    • Upp till 56 dagar räntefri kredit
    • Upp till 120 000 kr i kredit
    • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd inkluderad

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.