Logga in med mobilen

Har du laddat ner re:member appen?

Kom igång med re:member appen

Låna till din nya husbil eller husvagn? Vad blir månadskostnaden?

Att campa fortsätter att vara lika populärt år efter år och ger en alldeles särskild känsla av frihet. Är du sugen på att skaffa en husvagn eller husbil? Med vår lånekalkylator kan du enkelt se hur mycket du kan låna till husbil.

Om du skaffar en husbil har du verkligen något att se fram emot när semestern närmar sig. Att ge sig ut på vägarna mot okända mål är en obeskrivlig frihetskänsla.

Se hur mycket du kan låna till en husbil med vår lånekalkylator

Med ett privatlån kan du låna till husbil och starta campinglivet snabbare än du tror. re:member erbjuder privatlån på upp till 500 000 kronor och du kan använda pengarna till vad du vill. Med re:member privatlån får du:

  • Låna upp till 500 000 kr
  • Ränta från 4,95%
  • Smidig ansökan och besked direkt

Med vår lånekalkyl kan du se vad månadskostnaden blir för olika lånebelopp. Välj belopp och återbetalningstid så visas månadskostnaden automatiskt. På så sätt får du full koll på vad din husbil kommer att kosta dig och hur mycket du kan låna till din nya husbil.

Låna till husbil med privatlån

Med re:members lånekalkylator kan du enkelt se vad husvagnsköpet kommer att kosta per månad.

Husvagn eller husbil?

Visste du att över en miljon svenskar åker på semester i husvagn eller husbil varje år?

Det finns drygt 350 000 registrerade husvagnar och husbilar i Sverige. Husvagnar står för den största delen, ca 281 000, men det är försäljningen av husbilar som ökar mest, framförallt bland yngre kunder.

Även begagnadmarknaden är het. Ta gärna hjälp av ett proffs om du funderar på att köpa en begagnad husvagn eller husbil och kontrollera att den är fri från fukt och mögel, så att du inte köper grisen i säcken. Om du är osäker på vilken modell du ska välja är ett tips att hyra husvagnen eller husbilen över en helg.

Vilket körkort måste jag ha för en husbil?

Undrar du över vilket körkort du behöver för att köra husbil eller ta en husvagn på släp? På Transportstyrelsens hemsida finns information om vilka regler som gäller för olika fordon och fordonskombinationer.

Låna till husbil med ett privatlån

Att ansöka om ett privatlån hos re:member är enkelt. Med vår lånekalkyl kan du se hur mycket du kan låna innan du ansöker. Välj önskat lånebelopp och önskad avbetalningstid så visas månadskostnaden automatiskt. På så sätt kan du hitta fram till det alternativ som passar din ekonomi bäst. Du kan också ansöka om lånet direkt från lånekalkylatorn. 

Testa vår lånekalkyl här

 

Lycka till med din nya husbil!

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.