privatlan-finansiering-hobby.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Finansiera din drömhobby med privatlån utan säkerhet

De flesta av oss har någon typ av hobby, men det är inte många hobbyaktiviteter som är helt gratis. Faktum är att några av dem är ganska dyra, till exempel golf och segling, och när du köpt det du behöver för att komma igång kanske du ändå har återkommande utgifter som måste betalas för att du ska kunna ägna dig åt ditt hobbyintresse på den nivå du önskar.

I de flesta fall är det under inledningsfasen, när du måste skaffa ny utrustning som du har de största utgifterna. Men även därefter brukar det dyka upp återkommande kostnader för det ena och det andra. Det kan handla om medlemsavgifter, specialkläder och skor etc. Och naturligtvis vill du ha en bra utrustning så att du får ut maximalt av din favorithobby.

En hobby är livskvalitet

Vissa fritidsintressen är dyrare än andra och vilken utrustning man behöver för att komma igång varierar förstås också en hel del. Vare sig man är seglingsentusiast, hästtokig eller såld på bilar kan det handla om en hel del pengar, i många fall från 10 000 kr och uppåt. Dessutom kostar det vanligtvis en del pengar att hålla hobbyn igång.

Men de flesta av oss är nog överens om att det är värt varenda krona. Hobbyn ger guldkant åt vår vardag och hjälper oss att koppla av från alla plikter och all stress. Även om du måste lägga en slant för att verkligen komma igång får du dubbelt åter i form av glädje, avkoppling och spänning. Problemet kan vara att man inte har de resurser som krävs för att på allvar komma igång med sin favorithobby vilket förstås kan vara frustrerande. Man vill ju utöva sin hobby, inte gå omkring och vänta på bättre tider. I sådana fall kan ett privatlån utan säkerhet vara lösningen.

Privatlån utan säkerhet till din favorithobby

Om du behöver ett större belopp för att komma igång nu direkt med din hobby kan du ansöka om ett privatlån utan säkerhet från re:member. Med vår lånekalkyl kan du hur mycket du kan låna och vad månadskostnaden blir vid olika räntesatser. Du kan låna från 10 000 kronor upp till 500 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 15 år. Du får en återbetalningsplan där du ser vad lånet kostar dig totalt och hur mycket du ska betala per månad.

Ansök om ett privatlån utan säkerhet nu och kom snabbt igång med din favorithobby!

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.