privatlan-renovering-1.jpg

renovera-badrummet.jpg

Ansök på två minuter

1. Fyll i ansökan, det tar bara några minuter

2. Vi tar beslut om lånebelopp och ränta, efter kreditprövning

3. Du får ett låneerbjudande som du kan säga ja eller nej till

4. Inom några bankdagar får du pengarna utbetalda till ditt konto

 

Ansök nu

 

 

 

Effektiv ränta 5,23 % - 22,10 % vid ett lån på 100 000 kr återbetalt under 5 år (2020-01-01). 

Renovera badrummet
med re:member

Planerar du att renovera ditt badrum? Att renovera ett badrum är inte bara något av det största, utan också något av det dyraste du kan göra i hemmet. God planering är därför grundläggande, speciellt om du själv vill bidra i arbetet. Vad kan du egentligen göra själv och vad bör du lämna åt proffsen?

Renovera badrummet själv

När det kommer till badrumsrenovering är det många som gärna vill göra om men som inte riktigt vågar. Det finns goda skäl till att vara försiktig. Att renovera badrummet på ett felaktigt sätt kan resultera i läckage eller mögel. 

Som amatör kan du göra misstag, så konsultera väl med återförsäljare och branschfolk så att du köper in rätt material. Kakel och färg måste tillexempel tåla vatten. 

Funderar du på att göra jobbet med att renovera badrummet själv bör du först tala med ditt försäkringsbolag. En del försäkringsbolag ersätter bara skador i badrummet om jobbet är utfört av en auktoriserad fackman.

Det här ska du inte göra själv

  • Installera el. Samtliga eljobb i badrum måste utföras av behörig elektriker.
  • Koppla ur rör till toalett, tvättställ, dusch och badkar.
  • Installera VVS. Ska utföras av behörig installatör som följer branschreglerna Säkert Vatten.
  • Montera nytt tätskikt. Ska utföras av våtrumsbehörig person som följer anvisningar/regler från Byggkeramikrådet och GVK.
  • Montera golvbrunn. (källa: Vi i villa)

Badrummet är ofta det dyraste rummet att renovera, just därför gäller det att se till att det görs ordentligt. En liten tröst är att badrumsrenovering omfattas av reglerna för ROT-avdrag. Ska du totalrenovera ett badrum får du räkna med att det kostar ca 200–250 000 kronor.

Ta in offerter från flera företag och se till att ni är överens om alla detaljer innan arbetet påbörjas. Efter renoveringen är företaget skyldigt att lämna ett våtrumsintyg som bekräftar att arbetet utförts enligt gällande regler. Detta är viktigt, inte minst för att det annars finns risk för att hemförsäkringen inte gäller. 

Renovera badrummet med re:member

Om du vill låna pengar till din renovering kan ett privatlån från re:member vara ett alternativ. Att ansöka om ett privatlån hos re:member är enkelt. Du kan låna från 10 000 till 500 0000 kronor och du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till. Du får svar direkt och din ansökan är inte bindande.

  • Låna upp till 500.000 kr
  • Ränta från 4,95%
  • Smidig ansökan och besked direkt
  • Upp till 15 år i återbetalningstid

Använd gärna vår lånekalkyl så kan du enkelt se hur mycket du kan låna och vilka räntor som gäller.

Ansök på två minuter

1. Fyll i ansökan, det tar bara några minuter

2. Vi tar beslut om lånebelopp och ränta, efter kreditprövning

3. Du får ett låneerbjudande som du kan säga ja eller nej till

4. Inom några bankdagar får du pengarna utbetalda till ditt konto

 

Ansök nu

 

 

 

Effektiv ränta 5,23 % - 22,10 % vid ett lån på 100 000 kr återbetalt under 5 år (2020-01-01). 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.

 

Renovera köket

Planerar du en köksrenovering? Att renovera köket är inget litet projekt och det är mycket att ta hänsyn till. Här är de viktigaste sakerna du bör ha i åtanke innan du sätter igång.

 

Renovera hemma

Nytt kök, nytt sovrum eller nytt badrum? Med ett privatlån från re:member kan du få hjälp med att förverkliga drömmen om att renovera hemma.

Renovera sovrummet

Kanske är det på tiden att renovera sovrummet så att du äntligen kan få lugn och ro där du behöver det mest? Här får du tips på hur du gör sovrummet till en skön och rogivande plats.

Renovera hallen

Har du en hall där skorna står lite huller om buller på golvet och vantarna slängs i något hörn? Det är ju som bekant ”första intrycket som räknas”.

Renovera vardagsrummet

Ska du renovera eller helt enkelt bara möblera om i vardagsrummet och är i behov av lite inspiration? Här hittar du våra bästa tips!

Renovera barnrummet

Minns du hur roligt det var att bygga en koja av några stolar och filtar hemma när du var liten? Att ha ett eget litet krypin – det var nästan magiskt!