privatlan-renovering-1.jpg

renovera-barnrummet.jpg

Ansök på två minuter

1. Fyll i ansökan, det tar bara några minuter

2. Vi tar beslut om lånebelopp och ränta, efter kreditprövning

3. Du får ett låneerbjudande som du kan säga ja eller nej till

4. Inom några bankdagar får du pengarna utbetalda till ditt konto

 

Ansök nu

 

 

 

Effektiv ränta 5,23 % - 22,10 % vid ett lån på 100 000 kr återbetalt under 5 år (2020-01-01). 

Renovera barnrummet
med re:member

Minns du hur roligt det var att bygga en koja av några stolar och filtar hemma när du var liten? Att ha ett eget litet krypin – det var nästan magiskt! Utnyttja det stora utbudet av material och textilier som finns idag. Och ta gärna med barnen till byggvaruhuset. Att inreda ett rum tillsammans är roligt, spännande och lärorikt.

Ett barnrum som öppnar en ny värld

Om vi vågar se världen lite mer ur barnens ögon kommer vi snabbt att upptäcka nya och kreativa sätt. En dörr kanske kan tas bort, bytas ut eller få sällskap av en annan? Eller går det att bygga en spännande alkov i stället för den gamla sängen på golvet? Släpp loss fantasin och låt tankarna leka fritt!

När ett barn får ett eget ”universum” att leka i stimuleras fantasin och den kreativa förmågan. Det kan vara bra att ha i åtanke, särskilt när du ska hitta inredning till barnrummet. Som förälder är det annars lätt hänt att man tar för stor hänsyn till det praktiska. Ett golv utan matta är lättare att städa men kanske inte så intressant för ett barn. Ett stort klädskåp är praktiskt för dig som förälder, medan ditt barn kanske helst hade velat ha lite mer golvyta att leka på.

Går det att bygga en loftsäng i rummet, så att det finns plats för ett skrivbord under? Olika plan i rummet är en säker vinnare. Det kräver inte mycket arbete att bygga ett loft eller en avsats längs en av väggarna, som till exempel kan ha plats för sängen. En liten trappa upp, och vips, så har du skapat en spännande miljö. Eller varför inte sätta in ett runt fönster som genom ett trollslag förvandlar rummet till ett spännande skepp? Med lite färg och några schabloner kan du enkelt trolla fram fina dekorationer på väggarna. Komplettera med detaljer som lampor, kuddar och gardiner.  

Renovera barnrummet med re:member

Om du vill låna pengar till din renovering kan ett privatlån från re:member vara ett alternativ. Att ansöka om ett privatlån hos re:member är enkelt. Du kan låna från 10 000 till 500 0000 kronor och du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till. Du får svar direkt och din ansökan är inte bindande.

  • Låna upp till 500.000 kr
  • Ränta från 4,95%
  • Smidig ansökan och besked direkt
  • Upp till 15 år i återbetalningstid

Använd gärna vår lånekalkyl så kan du enkelt se hur mycket du kan låna och vilka räntor som gäller.

Eff. ränta 5,68% - 22,48% vid ett lån på 120 000 kr återbetalt under 8 år (2019-01-01)

Ansök på två minuter

1. Fyll i ansökan, det tar bara några minuter

2. Vi tar beslut om lånebelopp och ränta, efter kreditprövning

3. Du får ett låneerbjudande som du kan säga ja eller nej till

4. Inom några bankdagar får du pengarna utbetalda till ditt konto

 

Ansök nu

 

 

 

Effektiv ränta 5,23 % - 22,10 % vid ett lån på 100 000 kr återbetalt under 5 år (2020-01-01). 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.

 

Renovera köket

Planerar du en köksrenovering? Att renovera köket är inget litet projekt och det är mycket att ta hänsyn till. Här är de viktigaste sakerna du bör ha i åtanke innan du sätter igång.

 

Renovera badrummet

Badrummet är ofta det dyraste rummet att renovera och just därför gäller det att se till att det görs ordentligt. Här kommer våra bästa tips för att undvika de vanligaste renoveringsmissarna.

Renovera sovrummet

Kanske är det på tiden att renovera sovrummet så att du äntligen kan få lugn och ro där du behöver det mest? Här får du tips på hur du gör sovrummet till en skön och rogivande plats.

Renovera hallen

Har du en hall där skorna står lite huller om buller på golvet och vantarna slängs i något hörn? Det är ju som bekant ”första intrycket som räknas”.

Renovera vardagsrummet

Ska du renovera eller helt enkelt bara möblera om i vardagsrummet och är i behov av lite inspiration? Här hittar du våra bästa tips!

Renovera hemma

Nytt kök, nytt sovrum eller nytt badrum? Med ett privatlån från re:member kan du få hjälp med att förverkliga drömmen om att renovera hemma.