privatlan-renovering-1.jpg

renovera-hallen.jpg

Ansök på två minuter

1. Fyll i ansökan, det tar bara några minuter

2. Vi tar beslut om lånebelopp och ränta, efter kreditprövning

3. Du får ett låneerbjudande som du kan säga ja eller nej till

4. Inom några bankdagar får du pengarna utbetalda till ditt konto

 

Ansök nu

 

 

 

Effektiv ränta 5,23 % - 22,10 % vid ett lån på 100 000 kr återbetalt under 5 år (2020-01-01). 

Renovera hallen
med re:member

Har du en hall där skorna står lite huller om buller på golvet och vantarna slängs i något hörn? Det är ju som bekant ”första intrycket som räknas”, något som verkligen stämmer när det gäller hallen i ditt hem. Lägg därför lite extra tid på att inreda din hall så att den inte bara blir ett praktiskt genomgångsrum, utan även mysig och välkomnande både för dig och dina gäster.

Förbättra din hallinredning

I en hall blir det fort kaos om du inte ordnat med förvaringen och rätt hallmöbler. Fundera först på vad du kan gömma undan bakom skjutdörrar eller i tvättstugan – hallen är oftast ett litet rum och det behövs inte mycket för att den ska upplevas som stökig. Ge varje familjemedlem en korg eller förvaringslåda så slipper ni vareviga morgon stå och ödsla tid på att leta efter saker. Se till att småsaker som nycklar, post, handväskor och cykelhjälmar får en egen låda eller hylla.

Med bra och funktionella hallmöbler och praktiska avlastningsytor kan du skapa en välorganiserad plats där du lätt hittar det du behöver. Skohyllor, hatthyllor och byråer finns i alla tänkbara inredningsstilar och för alla behov och förutsättningar. Särskilt smarta är möbler med dubbla funktioner, det finns till exempel bänkar som är både sittplats och förvaring, speglar som även är ett skåp och så vidare. En stol eller sittbänk underlättar när du ska ta på dig skorna. Tänk praktiskt: låt små barn kunna hänga sin jacka i rätt höjd, häng ett skohorn nära stolen och ha hundkopplet på väggen innanför dörren.

Tips för en mysig hall

Men en hall ska inte bara vara praktisk. Hallen är ju hemmets skyltfönster, så låt inredningen i din hall matcha resten av ditt hem. Om hallen är liten är det bra att hålla sig till några få färger i ton-i-ton för att skapa en lugn och konsekvent look. Våga vara personlig – redan i hallen ska det ju märkas att det är just du som bor här. En spegel i hallen får rummet att se större ut och är praktisk när du snabbt vill kolla din klädsel innan du går ut. Sätt upp tavlor och dekorera med vackra saker som några enkla blommor i en vas eller levande ljus. Och sist men inte minst: satsa på en belysning som är funktionell men som ändå skapar en trevlig atmosfär.

Renovera hallen med re:member

Hos re:member kan du låna från 10 000 till 500 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 15 år. Vilken ränta du får beror på lånebelopp, önskad återbetalningstid och den individuella kreditbedömning vi gör i samband med din ansökan. Att ansöka om ett privatlån från re:member är enkelt. Du får svar direkt och din ansökan är inte bindande.

  • Låna upp till 500.000 kr
  • Ränta från 4,95%
  • Smidig ansökan och besked direkt
  • Upp till 15 år i återbetalningstid

Använd gärna vår lånekalkyl så kan du enkelt se hur mycket du kan låna och vilka räntor som gäller.

Ansök på två minuter

1. Fyll i ansökan, det tar bara några minuter

2. Vi tar beslut om lånebelopp och ränta, efter kreditprövning

3. Du får ett låneerbjudande som du kan säga ja eller nej till

4. Inom några bankdagar får du pengarna utbetalda till ditt konto

 

Ansök nu

 

 

 

Effektiv ränta 5,23 % - 22,10 % vid ett lån på 100 000 kr återbetalt under 5 år (2020-01-01). 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.

 

Renovera köket

Planerar du en köksrenovering? Att renovera köket är inget litet projekt och det är mycket att ta hänsyn till. Här är de viktigaste sakerna du bör ha i åtanke innan du sätter igång.

 

Renovera badrummet

Badrummet är ofta det dyraste rummet att renovera och just därför gäller det att se till att det görs ordentligt. Här kommer våra bästa tips för att undvika de vanligaste renoveringsmissarna.

Renovera sovrummet

Kanske är det på tiden att renovera sovrummet så att du äntligen kan få lugn och ro där du behöver det mest? Här får du tips på hur du gör sovrummet till en skön och rogivande plats.

Renovera hemma

Nytt kök, nytt sovrum eller nytt badrum? Med ett privatlån från re:member kan du få hjälp med att förverkliga drömmen om att renovera hemma.

Renovera vardagsrummet

Ska du renovera eller helt enkelt bara möblera om i vardagsrummet och är i behov av lite inspiration? Här hittar du våra bästa tips!

Renovera barnrummet

Minns du hur roligt det var att bygga en koja av några stolar och filtar hemma när du var liten? Att ha ett eget litet krypin – det var nästan magiskt!