privatlan-renovering-1.jpg

renovera-sovrummet.jpg

Ansök på två minuter

1. Fyll i ansökan, det tar bara några minuter

2. Vi tar beslut om lånebelopp och ränta, efter kreditprövning

3. Du får ett låneerbjudande som du kan säga ja eller nej till

4. Inom några bankdagar får du pengarna utbetalda till ditt konto

 

Ansök nu

 

 

 

Effektiv ränta 5,23 % - 22,10 % vid ett lån på 100 000 kr återbetalt under 5 år (2020-01-01). 

Renovera 
sovrummet
med re:member

Önskar du dig ett sovrum där du verkligen kan drömma dig bort? Att renovera sovrummet behöver inte bli ett jätteprojekt. Så länge du klarar av att bestämma dig för hur du vill att sovrummet ska se ut är det bara att sätta igång! Här kommer lite inspiration till dig som ska förnya ditt sovrum.

Dova toner och enkla detaljer 

Sovrummet är vanligtvis det rum i bostaden som är lättast att göra i ordning. Lite färg kan göra underverk om du vill skapa en ny känsla i sovrummet. Inred med dämpade nyanser. Grönt, grått och blått är de färger som gäller för sovrummet just nu. När det gäller inredningsdetaljer, satsa mer på kvalitet än kvantitet – det vill säga välj några få saker och låt dem få plats. Komplettera gärna med matchande gardiner och kanske ett nytt överkast. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Gult bör du dock undvika i sovrummet, även om det är en positiv färg för många.

Om du vill förändra med hjälp av textiler är ett tips att kombinera och färgmatcha kuddar, mattor, överkast och gardiner. Om du matchar en accentfärg i tygerna kan du snabbt skapa en enhetlig känsla där man ser att du tänkt till.Tänk enkelt! Sovrummet är ett rum där du ska kunna koppla av och hämta energi. Därför bör du undvika pråliga prydnadssaker och starka färger.

Sovrumsinspiration

När målningen är klar börjar det roliga – att inreda sovrummet. Här är våra bästa tips:

  • Tillhör du dem som har hyllorna och nattduksbordet fulla av böcker som samlar damm? Varför inte tänka lite annorlunda och istället placera dem under sängen? I dag finns det många smarta förvaringslösningar för sovrummet att välja mellan.

  • Snåla inte på lakanen. Det finns väl inget skönare än att krypa ner i nytvättade lakan av hotellkvalitet. Hotellakan kostar lite mer, men det är en investering du aldrig kommer att ångra.  

  • Vad gäller övriga sovrumstextilier ligger tjocka och tyngre material i tiden. Sammet är tillbaka och ger en lyxig känsla i din boudoir.

  • Har du ett stort sovrum kan du dela av rummet med en skärmvägg. Om du inte lyckas hitta en skärm som passar stilen i ditt sovrum kan du enkelt tillverka en själv av några trälister och ett vackert tyg.

För att spara utrymme på nattduksbordet kan ett alternativ vara att hänga sovrumslamporna i taket. Välj en modell som avskärmar bra och köp till en dimmer, så att du kan anpassa ljusstyrkan.

Renovera sovrummet med re:member

Önskar du dig ett sovrum som inbjuder till söta drömmar och en god nattsömn? Då kan ett privatlån från re:member vara ett bra alternativ.  

Hos re:member kan du låna från 10 000 till 500 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 15 år. Vilken ränta du får beror på lånebelopp, önskad återbetalningstid och den individuella kreditbedömning vi gör i samband med din ansökan. Att ansöka om ett privatlån från re:member är enkelt. Du får svar direkt och din ansökan är inte bindande.

  • Låna upp till 500.000 kr
  • Ränta från 4,95%
  • Smidig ansökan och besked direkt
  • Upp till 15 år i återbetalningstid

Använd gärna vår lånekalkyl så kan du enkelt se hur mycket du kan låna och vilka räntor som gäller.

Ansök på två minuter

1. Fyll i ansökan, det tar bara några minuter

2. Vi tar beslut om lånebelopp och ränta, efter kreditprövning

3. Du får ett låneerbjudande som du kan säga ja eller nej till

4. Inom några bankdagar får du pengarna utbetalda till ditt konto

 

Ansök nu

 

 

 

Effektiv ränta 5,23 % - 22,10 % vid ett lån på 100 000 kr återbetalt under 5 år (2020-01-01). 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.

 

Renovera köket

Planerar du en köksrenovering? Att renovera köket är inget litet projekt och det är mycket att ta hänsyn till. Här är de viktigaste sakerna du bör ha i åtanke innan du sätter igång.

 

Renovera badrummet

Badrummet är ofta det dyraste rummet att renovera och just därför gäller det att se till att det görs ordentligt. Här kommer våra bästa tips för att undvika de vanligaste renoveringsmissarna.

Renovera hemma

Nytt kök, nytt sovrum eller nytt badrum? Med ett privatlån från re:member kan du få hjälp med att förverkliga drömmen om att renovera hemma.

Renovera hallen

Har du en hall där skorna står lite huller om buller på golvet och vantarna slängs i något hörn? Det är ju som bekant ”första intrycket som räknas”.

Renovera vardagsrummet

Ska du renovera eller helt enkelt bara möblera om i vardagsrummet och är i behov av lite inspiration? Här hittar du våra bästa tips!

Renovera barnrummet

Minns du hur roligt det var att bygga en koja av några stolar och filtar hemma när du var liten? Att ha ett eget litet krypin – det var nästan magiskt!