inred-barnrum.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Inred barnrummet på barnens premisser

Minns du hur roligt det var att bygga en koja av några stolar och filtar hemma när du var liten? Att ha ett eget litet krypin – det var nästan magiskt! Om vi vågar se världen lite mer ur barnens ögon kommer vi snabbt att upptäcka nya och kreativa sätt för just inredning av barnrum. En dörr kanske kan tas bort, bytas ut eller få sällskap av en annan? Eller går det att bygga en spännande alkov i stället för den gamla sängen på golvet? Släpp loss fantasin och låt tankarna leka fritt när du ska inleda projektet: inredning av barnrum!

Ett barnrum som öppnar en ny värld

När ett barn får ett eget ”universum” att leka i stimuleras fantasin och den kreativa förmågan. Det kan vara bra att ha i åtanke, särskilt när du ska hitta inredning till barnrummet. Som förälder är det annars lätt hänt att man tar för stor hänsyn till det praktiska. Ett golv utan matta är lättare att städa men kanske inte så intressant för ett barn. Ett stort klädskåp är praktiskt för dig som förälder, medan ditt barn kanske helst hade velat ha lite mer golvyta att leka på.

Inred barnrummet med en loftsäng

Går det att bygga en loftsäng i rummet, så att det finns plats för ett skrivbord under? Olika plan i rummet är en säker vinnare. Det kräver inte mycket arbete att bygga ett loft eller en avsats längs en av väggarna, som till exempel kan ha plats för sängen. En liten trappa upp, och vips, så har du skapat en spännande miljö. Eller varför inte sätta in ett runt fönster som genom ett trollslag förvandlar rummet till ett spännande skepp? Med lite färg och några schabloner kan du enkelt trolla fram fina dekorationer på väggarna. Komplettera med detaljer som lampor, kuddar och gardiner.  

Inredning av barnrum - Allt du behöver 

Utnyttja det stora utbudet av material och textilier som finns idag. Och ta gärna med barnen till byggvaruhuset. Att inreda ett rum tillsammans är roligt, spännande och lärorikt. Dessutom mår barn bra av att få vara delaktiga och ta ansvar för sina ägodelar. Surfa lagom, med andra ord.

Pengar är förstås också bra att ha. Och om sparkontot inte räcker till just nu kan ett privatlån från re:member vara en lösning. Du kan låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet, med en återbetalningstid på upp till 15 år. Att ansöka om ett privatlån tar inte mer än några minuter och du får svar direkt.

Lycka till med inredningen av barnrummet!

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.