delbetalning-inredning-hall.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Hallen – ditt hems skyltfönster

Har du en hall där skorna står lite huller om buller på golvet och vantarna slängs i något hörn? Det är ju som bekant ”första intrycket som räknas”, något som verkligen stämmer när det gäller hallen i ditt hem. Lägg därför lite extra tid på att inreda din hall så att den inte bara blir ett praktiskt genomgångsrum, utan även mysig och välkomnande både för dig och dina gäster.

Förbättra din hallinredning

En hall ska fylla många funktioner. Den ska vara praktisk med plats för nycklar och post, rymma kläder och skor, tåla smuts och vatten och sist men inte minst: se trevlig och inbjudande ut med fina hallmöbler. Och allt detta i husets kanske minsta rum. Oavsett hur din hall ser ut – mörk eller ljus, stor eller trång – finns det alltid sätt att förbättra den.

Förvaring

I en hall blir det fort kaos om du inte ordnat med förvaringen och rätt hallmöbler. Fundera först på vad du kan gömma undan bakom skjutdörrar eller i tvättstugan – hallen är oftast ett litet rum och det behövs inte mycket för att den ska upplevas som stökig. Ge varje familjemedlem en korg eller förvaringslåda så slipper ni vareviga morgon stå och ödsla tid på att leta efter saker. Se till att småsaker som nycklar, post, handväskor och cykelhjälmar får en egen låda eller hylla.

Hallmöbler

Med bra och funktionella hallmöbler och praktiska avlastningsytor kan du skapa en välorganiserad plats där du lätt hittar det du behöver. Skohyllor, hatthyllor och byråer finns i alla tänkbara inredningsstilar och för alla behov och förutsättningar. Särskilt smarta är möbler med dubbla funktioner, det finns till exempel bänkar som är både sittplats och förvaring, speglar som även är ett skåp och så vidare. En stol eller sittbänk underlättar när du ska ta på dig skorna. Tänk praktiskt: låt små barn kunna hänga sin jacka i rätt höjd, häng ett skohorn nära stolen och ha hundkopplet på väggen innanför dörren.

Tips för en mysig hall

Men en hall ska inte bara vara praktisk. Hallen är ju hemmets skyltfönster, så låt inredningen i din hall matcha resten av ditt hem. Om hallen är liten är det bra att hålla sig till några få färger i ton-i-ton för att skapa en lugn och konsekvent look. Våga vara personlig – redan i hallen ska det ju märkas att det är just du som bor här. En spegel i hallen får rummet att se större ut och är praktisk när du snabbt vill kolla din klädsel innan du går ut. Sätt upp tavlor och dekorera med vackra saker som några enkla blommor i en vas eller levande ljus. Och sist men inte minst: satsa på en belysning som är funktionell men som ändå skapar en trevlig atmosfär.

Köp hallmöblerna med re:member

Hos re:member kan du låna mellan 10 000 och 500 000 kronor utan krav på säkerhet. Använd lånekalkylen för att se vad månadskostnaden blir för det belopp du vill låna. Med ett privatlån från re:member har du alltid pengar till hands om någonting händer eller om du behöver få något gjort här och nu. Här finns allt du behöver veta om privatlån från re:member

Ansök om re:member privatlån här. 

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.