resor-privatlan.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Resor som ökar livskvaliteten

Vi svenskar reser som aldrig förr och vem vill väl inte uppleva resor till andra kulturer eller utforska nya, spännande platser och städer? På denna sida har vi samlat några spännande artiklar om resor och stadsguider som vi hoppas kan ge dig lite extra inspiration inför kommande resor. 

Resor på egen hand kan visserligen vara spännande, men delad glädje är dubbel glädje. Att åka på olika resor tillsammans med tjejerna är alltid en rolig och minnesrik upplevelse, oavsett om ni väljer att resa till Köpenhamn, Amsterdam, Paris eller Riga.

Är det däremot grabbgänget som ska åka på sina årliga resor är det kanske inte shopping och champagne som står överst på listan. Då är kanske en fotbollsresa mer intressant? Att se sitt favoritlag från läktarplats är något alldeles extra, oavsett om man följer Premier League, La Liga eller Bundesliga.

Är du ute efter avkoppling eller äventyr när du bokar resor?

Om du längtar efter sol och värme på resan finns det mängder av resmål att välja mellan. Under sommarhalvåret reser många svenskar till Spanien och Grekland. Lockar vita stränder, sol och värme, god mat och låga priser under vinterhalvåret kanske Thailand är det bästa alternativet. Phuket, Krabi och Koh Samui är fantastiska resmål om det är avkoppling du behöver – oavsett om du väljer att bo på ett femstjärnigt hotell eller i en enkel bungalow på stranden.

En av de 5 vanligaste rese-drömmarna är att göra en rundresa i USA. Hur häftigt skulle det inte vara att hyra bil och köra Route 66 från Chicago till Los Angeles? Resor till ”down under” är också med på listan över resor vi drömmer om. I Australien står äventyren och naturupplevelserna på kö.

För den äventyrslystne är en resa till Afrika ett måste. Bestig Kilimanjaro, åk på safari, se världshaven mötas vid Godahoppsudden – på denna enorma kontinent är äventyren många och storslagna. Sydamerika går heller inte att undvika om man talar om äventyr. Se Iguazúfallen, dansa tango i Buenos Aires eller vandra Inkaleden till Machu Picchu.

Finansiera dina resor med re:member

Det sägs att lycka inte kan köpas för pengar, men visst är det underbart att resa och se världen om man har möjlighet? Om du inte vill vänta med att genomföra dina resor kan ett privatlån utan säkerhet från re:member vara ett alternativ. re:member erbjuder privatlån på upp till 500 000 kronor med upp till 15 års återbetalningstid och du kan använda pengarna till vad du vill.

Att ansöka om ett privatlån är enkelt och du får svar snabbt. Och med vår lånekalkyl kan du se hur mycket du kan låna. Välj önskat lånebelopp och önskad avbetalningstid så visas månadskostnaden automatiskt.

Läs våra samlade artiklar om resor nedan.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.